nel65 Postat Decembrie 14, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2012 @costyy86 , exact pentru asa ceva o folosesc in prezent ,atat pentru clasa AB cat si clasa D,cu +/-60Vcc Link spre comentariu
nel65 Postat Decembrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2012 @costyy86 , exact pentru asa ceva o folosesc in prezent ,atat pentru clasa AB cat si clasa D,cu +/-60Vcc http://www.girlxshare.ro/31996001.4 copiati linkul fara litera x Link spre comentariu
costyy86 Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Felicitari, super ... si eu as face in viitorul apropiat dar sa scoata +/-70vcc pentru kituri IPA400 Link spre comentariu
nel65 Postat Decembrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2012 se poate configura pentru orice tensiune,cu sau fara stabilizare,preferabil fara ,la alimentarea etajelor audio Link spre comentariu
maxente Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Misto sursa ! Protectie nu ii pui?Vad ca pe cablaj e facut locObserv ca ai folosit tor galben, e frecventa mai mica la oscilator? Link spre comentariu
nel65 Postat Decembrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2012 pai daca e de birjareala,asa ramane ,diodele nici nu sunt stranse de radiator,sunt de 30A ,abia se incalzesc cat sa le simti,probabil nu mai mult de 40 gr. iar finalii au radiatorul rece ,cu un modul de 300w dat la blananu mai stiu sigur la ce frecv. lucreaza insa daca nu ma insel ,parca 60khz ,dar poate spun o prostie ,in orice caz miezul de la iesire se incalzeste bine ,cred ca la vreo 60 grade,semn sigur ca e frecventa mai mare decat poate suporta Link spre comentariu
script22 Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 foarte bine lucrat. o intrebare nu se putea alimenta tl 494 direct din sursa ?? Link spre comentariu
nel65 Postat Decembrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2012 S-ar fi putut cu niste rezistente din tensiunea de 300V si apoi dintr-o infasurare separata de pe traful de ferita dar spatiul folosit de aceste rez. si complicatia executarii +disipatia caldurii de pe rezistentele suplimentare fac sa nu fie o solutie mai buna decat cu traf separat de alimentare Link spre comentariu
costyy86 Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Daca as vrea sa il reproiectez, binenteles daca nu te superi (pentru al face mai lung si mai ingust) de ce reguli ar trebui sa tin cont? ce componente nu trebuie sa fie apropiate intre ele? se influenteaza? Link spre comentariu
nel65 Postat Decembrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2012 reguli generale de proiectare gen lipsa bucle de masa,distanta intre codensatorii de filtraj si elemente disipative de caldura,trasee suficient de groase pentru curenti mari ,distante cat mai mici intre iesirile driver si portile mosilor ,si iti dai seama daca mai studiezi si alte proiecte de smps ,in special vezi proiectele lui sorteh si a lui leco ,te mai inspiri si de acolo vezi si aici ,dar trebuie sa-ti faci cont http://www.forosdeelectronica.com/f21/ LE hai sa va arat o sursa facuta de mine dupa schema yamaha care a fost prezentata aici pe forum si pe care am montat-o intr-o carcasa de dvd de 4 cm inaltime ,carcasa ce va fi in final amplificator audio de 2x150w/4 ohmi , class D .Sursa este realizata deja si probata pana la 300 w cu sarcina rezistiva iar traful este ETD39 la 32 KHZ Link spre comentariu
costyy86 Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Ok, multumesc..Este chiar frumosa, maxim cat duce?L.E. Dar la iesirea nu era mai bine mai multi condensatori in paralel? sa scada ESR-ul? Link spre comentariu
nel65 Postat Decembrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2012 cu ETD39 la o frecventa asa de joasa ,nu prea poate mai mult de atat,adica 300-350w Link spre comentariu
capabilu Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 De astea ce zici ? Link spre comentariu
maxente Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Ce imi place mie la sursa aia a lui nel de mai sus cu ir2153 e ca are totusi o protectie la supra curent Si asta ultima cu UC3844 are protectie la supracurent Dupa parerea mea partea cu stabilizarea e prea putin importanta, dar o protectie la supra curent eu zic ca ''it's a must'' Link spre comentariu
costyy86 Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 La acea sursa de 1000w ca sa scoata +/-70vcc mai trebuie sa modific altceva inafara de:Spire in plus la secundaru trafului, diodele sener cele 2 de 56v schimbate cu 2 de 75v si binenteles condensatori de filtraj de 100v, altceva? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum