costyy86 Postat August 14, 2014 Partajează Postat August 14, 2014 Multumesc. Dar va functiona ca o sursa cu, curent reglabil? adica va scadea tensiunea ca sa mentina curentul la valoarea dorita? eu asa vreau. Scuze daca nu m-am exprimat bine in primul post. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 14, 2014 Partajează Postat August 14, 2014 Nu inteleg intrebarea. Daca pun o rez/sunt serie cu sarcina si citesc tensiunea de pe ea, nu inseamna ca de fapt citesc curentul din sarcina? Amplif de eroare tine constanta caderea de tensiune de pe sunt, deci curentul din sarcina. Modificand referinta intrun interval se modifica si curentul proportional. Dar sa nu veniti cu intervalul de curent 0,1---10A ca nu am testat asa ceva. Redresoarele facute de mine au fost cerute pt o singura valoare de curent. Cred ca 4-8A este un interval in care va functiona cu compensarea data. Link spre comentariu
costyy86 Postat August 14, 2014 Partajează Postat August 14, 2014 E ok intre 4 si 8A, nici nu este nevoie de mai mult, o sa testez, dar ca sa nu il fac in zadar, cum se coporta?,la atingerea pragului de curent setat, sursa incepe sa scada tensiunea de alimentare sau se opreste sursa? Link spre comentariu
Vizitator Postat August 15, 2014 Partajează Postat August 15, 2014 Pun o intrebare simpla: cum reuseam sa fac pozele acelea cu sursa in scurt daca aceasta se oprea? Gandeste numai pana am facut incadrarea cat a durat. Da, sursa sta in scurt infinit. Pt incarcare bat. eu folosesc varianta cu rez de aprox 0,1ohm/5w dar care este la limita la 7A. Cred ca poti vizualiza si comportarea unei surse cu limitare cu oprire dar cu un osc digital si cu un fel de sincronizare. Nu am asa ceva. Link spre comentariu
cearda Postat Octombrie 15, 2014 Partajează Postat Octombrie 15, 2014 Care este diferenta intre aceasta si ce-a facuta de italian? Poate gresesc eu,dar par aproape la fel. Doar componentele din jurul ci difera putin. Link spre comentariu
nel65 Postat Aprilie 6, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2016 (editat) Videoclipul din postul 1.Acolo vad ca nu mai merge. Editat Aprilie 6, 2016 de nel65 Link spre comentariu
alexsound Postat Ianuarie 5, 2017 Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Nel, te rog poti sa mai postezi schema si cablajul pt proiectul asta , multumesc Link spre comentariu
niceguy12 Postat Ianuarie 29, 2017 Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 salut, si eu sunt interesat de documentatia sursei din clip. ms. Link spre comentariu
niceguy12 Postat Ianuarie 29, 2017 Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 atx nel65.rar multumesc Link spre comentariu
niceguy12 Postat Ianuarie 29, 2017 Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 domnu @nel, puteti adauga si cablajul pt cea cu iesire simetrica? Link spre comentariu
nel65 Postat Ianuarie 29, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 nu mai am altceva ,insa in arhiva e tot ce trebuie pentru modificare Link spre comentariu
Sandu 64 Postat Ianuarie 29, 2017 Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 Din pacate eu nu pot sa vad decit schema in pdf,restul fiind in lay(ma refer la pcb)nu le pot deschide Pot sa le convertesc cumva din lay in pdf ps nu ma descurc foate bine cu pc Link spre comentariu
adi1967 Postat Ianuarie 29, 2017 Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 (editat) Aveti aici pdf.Sau jpg. atx nel6651.pdf atx nel6651.rar Editat Ianuarie 29, 2017 de adi1967 Link spre comentariu
niceguy12 Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 nu mai am altceva ,insa in arhiva e tot ce trebuie pentru modificare ok, incerc sa caut detalii despre traful driver da nu gasesc.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum