FlorinPTM Postat Martie 21, 2012 Autor Partajează Postat Martie 21, 2012 marian a spus: in schimb eu nu am catusi de putin incredere in rezultatele postate de autorul temei Frate vrei sa iti arat poze? Alea sunt valorile exacte la bornele amplifului, ce nu intelegi ? Ca generator de semnal am folosit TrueRTA, iar placa de sunet e Creative X-Fi Titanium Fatal1ty Pro. Da degeaba ma agit... Link spre comentariu
player4 Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 daca acel multimetru nu masoara true rms, iar semnalul intrare, care ar trebui sa fie sinus, arata ca pisatul boului, atunci pe iesire vei avea un semnal amplificat care arata ca traseul unui betivan, lucru care sigur va zapaci acel multimetru care asteapta un semnal perfect sinusoidal pt. a indica valorile corecte in curent altenativ Link spre comentariu
Vizitator fanyice Postat Martie 30, 2013 Partajează Postat Martie 30, 2013 am si eu amplificatorul cougar600.4 are alimentare 2x23 cc si semnalul pe iesire la 100hz e 18volti alternativ la 4 ohm. atat mia dat mie. are dotat din fablica cu IRFZ44. Link spre comentariu
ctinctin Postat August 30, 2021 Partajează Postat August 30, 2021 Salut, am masurat statia si o folosesc zilnic de vreo 10 ani. Are 4*50W RMS Fiindca are capacitatea de a lega iesirile ai fie 2*100 fie 1*200W RMS Adesea puterea scrisa pe cutie e 10x puterea nominala 2000W inscriptionati pe carcasa >> 200W de fapt Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum