florinursu24 Postat Martie 17, 2012 Partajează Postat Martie 17, 2012 salutare am nevoie de un driver pt cardul video pentru fujitsu siemens amilo a cy26 nu gasesc nicaieri sau un driver care sa fie compatibil...un sfat de unde as putea descarca???? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 17, 2012 Partajează Postat Martie 17, 2012 Buna seara ! Vedeti si dvs daca va ajuta acest linck : http://support.ts.fujitsu.com/Download/Index.asp . Succes !! Link spre comentariu
florinursu24 Postat Martie 18, 2012 Autor Partajează Postat Martie 18, 2012 am incercat si nu am gasit de care imi trebuie mie ... Link spre comentariu
florinursu24 Postat Martie 19, 2012 Autor Partajează Postat Martie 19, 2012 chiar nu are nimeni un laptop la fel sami trimita si mie un driver caut de 2zile si inca nu am reusit sa gasesc una :cry: Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Martie 19, 2012 Partajează Postat Martie 19, 2012 incearca pe siteu-ul www.ma-config.com iti scaneaza laptopul si iti da driverele necesare.... Link spre comentariu
wally_gatter Postat Martie 19, 2012 Partajează Postat Martie 19, 2012 Prima data incercati pe site-ul producatoprului nu pe cine stie ce site-uri ... Risti sa iei si virusi pe alte site-uri.. Link spre comentariu
idm_luci Postat Martie 19, 2012 Partajează Postat Martie 19, 2012 Uite l-am urcat aici - http://www.4shared.com/zip/NCA65DHl/FTS_DisplayATIRadeonIGP320M_61.html Laptopul tau se numeste de fapt Amilo A6600 , asa il gasesti si pe site-ul producatorului la modele vechi. Link spre comentariu
florinursu24 Postat Martie 19, 2012 Autor Partajează Postat Martie 19, 2012 mersi foarte foarte mult programul asta imi trebuia 2 zile lam cautat fara succes deci mersi inca o data o zi buna Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum