Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

NU INSTALEAZA DRIVERE

tiovidiu

Postări Recomandate

Salut am si eu o problema. Am un PC cu placa de baza P4GE-VM. Am reinstalat windowsul zilele astea si nu pot instala driverele. Nu am CD-ul placii, am reusit sa instalez driverul pt. sunet dar internetul pauza. Driverul pt. sunet recomandat pentru acesta placa de baza nu a mers asa ca am pus la intamplare altele pana am nimerit unul care merge. Dati-mi o ideee de unde as putea gasi un driver care sa mearga.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tiovidiu

6

• tiberiu2006

3

• FLORIN IORDACHE

3

• devdas_india

3

Top autori în acest subiect

placa video si cea de retea este onboard. Intre timp am instalat si un driver video dar pentru internet pauza, teoretic ar merge un realtek 8100c, dar practic nu merge.

Link spre comentariu

Buna seara ! Eu asi zice ca sa incercati cu programul EVEREST Ultimate Edition,cu acest program va uitati pe rand la placa de retea ce este,la placa de sunet ce este,la placa video ce este,la modem ce este,etc........Le scrieti pe toate pe o hartie cum se numesc si dupaia le scrieti pe rand pe google,si le gasiti pe toate drivere pe care aveti dvs nevoie.Bafta !

Link spre comentariu

este a treia oara cand le downloadez. Nu merge.

Ce nu merge ? Download-ul , sau instalarea de drivere ?Daca ai luat arhiva pentru lan de acolo, dezarhiveaz-o undeva pe hard, du-te in Device Manager, la componenta cu semnul exclamarii, da-i update driver, si indica-i sa caute in locatia unde le-ai pus. Trebuie sa mearga, doar sunt driverele pentru placa asta.
Link spre comentariu

este a treia oara cand le downloadez. Nu merge.

Ce nu merge ? Download-ul , sau instalarea de drivere ?Daca ai luat arhiva pentru lan de acolo, dezarhiveaz-o undeva pe hard, du-te in Device Manager, la componenta cu semnul exclamarii, da-i update driver, si indica-i sa caute in locatia unde le-ai pus. Trebuie sa mearga, doar sunt driverele pentru placa asta.
Imi cer scuze ca intervin si eu putin aici.Dupa ce dezarhivati driveru respectiv uitati-va si daca nu cumva are iconul setup pentu instalare. Daca are acest icon setup merge sa-l instalati normal (automat) driverul respectiv,fara sa va duceti la Device Manager, la componenta cu semnul exclamarii. :da Succes !!
Link spre comentariu

Imi pare rau dar nici una din metode nu a mers. O sa incerc in continuare sa downloadez alte drivere si sa le instalez la intamplare. Pentru 3dp chip e necesar sa mearga conexiunea de internet. Ori la mine tocmai internetul nu merge, practic nu se instaleraza ni un driver.

Link spre comentariu

prin ce ai interenetu prin modem sau fibra adika daca aveai prin modem modemul mai ales ala de la romtelecom avea esire pe usb .sau daca ai de unde si poti fati rost de o placa de retea recomandat ar fii realtech pt a nu mai instala tu drive ,are windowsu

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări