BLK Postat Mai 3, 2006 Partajează Postat Mai 3, 2006 crezi tu ca masina aia are motor de dacie. este un motor de renault 5 gt turbo, are multi caluti, eu zic ca a fost cam misel daca a concurat la sub 100 de cai, pentru ca motorul standard de r5 gtt are peste 100, si e si turbo Link spre comentariu
Vizitator Vladutz_by Postat Mai 3, 2006 Partajează Postat Mai 3, 2006 ---------------------------------------------- Link spre comentariu
BLK Postat Mai 3, 2006 Partajează Postat Mai 3, 2006 hai sa vedem: http://en.wikipedia.org/wiki/Renault_5_GT_Turbo motorul standard de r5 gt turbo are 115 cai, BNZ daca da presiune un pic mai mare in turbina mai salta 10-15 cai numai pentru cursa. asa ca sigur are peste 100 de cai, nu crezi? hai sa nu mai vorbim de lucruri la care nu ne pricepem. Link spre comentariu
Vizitator Vladutz_by Postat Mai 4, 2006 Partajează Postat Mai 4, 2006 ---------------------------------------------- Link spre comentariu
Vizitator hremus Postat Mai 16, 2006 Partajează Postat Mai 16, 2006 Poti sa faci orice doresti, liniile caroseriei de Dacia nu pot permite sa o infrumuseteti, doar sa o faci ca "sorcova", Tara are dreptate, incoptro v-a intoarce lumea capul, spre masina sau spre tine :rolleyes: Si...apropo, motorul de Ascona il numesti tu motor?!!!!Eu as propune sa lasi coaja asa cum este si mai degraba sa te orientezi spre o broscuta (nu stiu daca mai are cineva de vanzare da` poate gasesti) ca tot arata mai bine. Eventual o faci decapotabila :weedman: Asa sigur o sa intoarca lumea capul :supz: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum