cavit Postat Octombrie 27, 2014 Partajează Postat Octombrie 27, 2014 poti face si un invertor lf daca vrei ridici dupa ce o faci sinus cu un trafo de fier normal merge siun trafo de ups sun unele chiar sinus LF adica lo frcvency nu mai necesirta sursa cu trafo de ferita dar iese mai greu, traful de fier se calculeaza normal, pentru 12v ai caa 8v alternativ efectiv in punte sau 2x8 in push pull un trafo de ups sinus lf de 1 kva e bun maiai nevoie si de 2 irfp4110. sau ai direct un ups sinus lf sau un invertor sau ia unul defect ieftin Invertor sinus pur 12V -3500w defectMotru Adaugat La 09:20, 20 Octombrie 2014, Numar anunt: 34003345 Link spre comentariu
nel65 Postat Octombrie 27, 2014 Partajează Postat Octombrie 27, 2014 In lincurile puse de tine se afla modulul si placa de baza la un invertor sinus pur.Mai trebuie si partea ridicatoare de la 12_24_48 ,cat ai tu la baterii ,pana la 340Vcc............ referitor la ce ati spus mai sus, acum ca am cele doua module din link-uile puse de mine, intrebam daca nu pot pune un transformator sa ridice de la 12 sau 24 la 340v sau cit e nevoie intr-un ups. nu am lucrat cu invertoare, depanare am facut doar la 2-3 produse si erau sinus modificat. multumesc. salut,am inteles din prima ce ai intrebat ,nu poti pune un traf sa ridice tensiunea de la 12 sau 24 la 340 din simplul motiv ca traful nu poate functiona cu curent continuu,asa cum au bateriile El poate fi comandat de un montaj electronic care ii aplica tensiunea continua cand pe o infasurare a primarului cand pe cealalta (tot a primarului) ,in felul asta facand posibila aparitia tensiunii dorite in secundar (sumar vorbind) Pe de alta parte ,daca tot vrei sa folosesti un traf pentru ridicarea tensiunii ,poti sa faci in asa fel incat tensiunea dorita in secundar sa fie direct cea de 220Vca,fara sa mai fie nevoie de placa mare de la chinezi Poate trebuia sa postezi la sectiunea incepatori Link spre comentariu
pusttiu Postat Octombrie 28, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2014 din ce am vazut eu la chinez, arata sub placa aia mare de invertor un traf ridicator. stiam si eu ca nu poate sa lucreze un traf in cc dar credeam ca placa aia mare face conversia din cc in ca. din ce am umblat eu prin invertoare pana acum toate aveau trafuri doar pe ferita si lucrau in frecventa inalta si nu la 50Hz. Link spre comentariu
nel65 Postat Octombrie 29, 2014 Partajează Postat Octombrie 29, 2014 sunt si variante cu traf la 50hz poate chiar placa aia mare e construita pentru asa ceva ,eu n-am avut ,doar am vazut-o pe net Link spre comentariu
cavit Postat Octombrie 29, 2014 Partajează Postat Octombrie 29, 2014 eg 8030 demo board e invertor trifazic, are placa mica cu contoller si drivere si placa mare cu forta, dar din ce am citit eu, nu are drivere de inalta tensine, trebuie facut la tensine joasa si ridicat apoi cu un trafo trifazic de fier, dar la cat sunt acum de ieftine nici eu nu ma mai agit, la 800 ron se poate lua un invertor bunicel, se mai poate ajusta putin sa comute automat frecventa sursei in gol, sa nu consume asa mult in gol, pentru 1 kw se poate scoate 5 w in gol, binisor pentru un invertor simplu si nu unul dublu cu sursa mai mica pentru mersul in giol si puteri mici. asas mai e si ala defect dar nustiu nimic despre caracteristicile lui are numai puntea la iesire arsa se poate inlocui foarte simplu, pe mine nu ma intereseaza la12v si pe ala nu stiu daca pot sa-l modific usor pentru 120v. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum