300B SE Postat Martie 17, 2012 Partajează Postat Martie 17, 2012 DACA CINEVA A LUCRAT CU ACEST DIFUZOR?SE POATE CUMPARA LA MIVAROM. Link spre comentariu
CBI Postat Martie 17, 2012 Partajează Postat Martie 17, 2012 nu inteleg rostul acestui topicincerci sa faci reclama sau sa tipi la careva?ce ar fi de lucrat cu minunea aia?arata a ceva plesnitoare chinezeasca cu tentativa de a face bubuiala pe post de bas , nicidecum cu specificatiile alea puse de comerciantii nostrii Link spre comentariu
300B SE Postat Martie 19, 2012 Autor Partajează Postat Martie 19, 2012 Pretul la parametrii specificati pe site era suspect de mic in raport cu un difuzor similar de la Ciare H204(de exmplu).Si ca incepator eram tentat sa il cumpar.Fiind membru pe acest site am cerut parerea celor care au mai multa experienta.NU FAC RECLAMA LA NIMENI SI PENTRU NICI UN PRODUS! Link spre comentariu
CBI Postat Martie 20, 2012 Partajează Postat Martie 20, 2012 pretul este mic,bun ai cautat firma pe net? are site? are traditie,calitate recunoscuta ceva? care parametrii,mie nu mi se pare nimic real din ce scrie pe eticheta aia raportat la marimea lui,iar comparatia cu acel ciare este pur si simplu deplasata parerea mea,uita-l,NU vinde nimeni avioane la bani marunti,tepe in schimb e la tot pasul. Link spre comentariu
cata_124 Postat Martie 24, 2012 Partajează Postat Martie 24, 2012 Am aceste boxe si vreau sa le schimb difuzoarele ,ba chiar ma gandeam sa mai adaug 1 si sa fac cu cate 2 pe incinta .Ele au in jur de 40-50 w rms si vreau sa pun ceva mai potent .Ma gandeam sa le schimb cu ceva de la tonsil cu 2 din acestea WOOFER GDN 20/60/11 - 8 OHM puse in paralel ,sau am descoperit acest difuzor si mi se apre interesant.Ore o fi adevarat acolo ce se scrie despre el ?.vreau sa fac un proiect cu cate 2 pe incinta ,ce ziceti se merita? Ce ma sfatuiti ?. Boxele cam asa arata. Difuzorul de care va spuneam este acesta. Difuzor 8inch Alien AN-0708 4ohm Pret pe bucata 59,50lei cu TVA Membrana: hartie Garnitura: cauciuc Magnet: 40Oz Bobina: 2inch KSV Impedanta: 4ohm SPL: 94dB/W/M Putere: 300W mod edit:nu mai deschide topicuri noi despre acelasi lucru,mai ales cand e deja sub nas asa ceva! Link spre comentariu
radu8982 Postat Martie 24, 2012 Partajează Postat Martie 24, 2012 Eu am avut in mana difuzorul lam comandat pentru cineva am dat cu 150w pe 8ohmi in el si duce se aude destul de bine, mediile se aud unpic cam incet e mai mult de bass ,ar merge sa faci o incinta pe trei cai in cazul in care nu te-ar satisface mediile. Link spre comentariu
cata_124 Postat Martie 24, 2012 Partajează Postat Martie 24, 2012 Pe mine ma cam sperie spl-ul ala mare oare sa fie adevarat ? la difuzoarele astea chinezesti cu greu gasesti cate unu de 90-91 db ,oare sunt adevarati ? sau este bagat in el. Zi si mie cum lai probat in ce incinta , cati litrii, la cat era acordata daca era br. Link spre comentariu
radu8982 Postat Martie 24, 2012 Partajează Postat Martie 24, 2012 Decibeli cred ca are mai putini oricum, cand lam probat lam pus cu fata spre incinta, in incinta era o statie,eu lam legat la statia mea care avea vreo 250w pe 8 ohmi si comportat bine.In final lam montat pe incinta(incinta a fost una romaneasca pe 3 cai volum cam 25-30L Br pe care iam pus o statie de 80w/8ohmi)am fost cu ea la un bar si nu ma asteptam sa se auda basu asa bine,la mine se auzea mai incet pentru ca era in dormitor, in bar nu era covor pe jos sau altele. Link spre comentariu
cata_124 Postat Martie 24, 2012 Partajează Postat Martie 24, 2012 Pai ce incinta era? la cat era acordata? poate difuzorul nu merge in br, nu stiu parametrii nu sunt specificati acolo nu poti sa stii ce fel de incinta i se recomanda. Link spre comentariu
radu8982 Postat Martie 24, 2012 Partajează Postat Martie 24, 2012 Fara parametri nu poti sati dai seama concret daca merge bine in br sau fr doar experimentand stabilesti asta ,nam putut sa ma joc cu difuzorul pentru ca a trebuit sal predau.Poti sa comanzi difuzorul si sa acordezi treptat incinta de la o fregventa mai mica la una mai mare ,incepi pe la 30-35 Hz si te duci pe la 45-50 Hz.Volum nu tias recomanda sa sari de 70 cam asa pentru ca o sa se miste membrana prea mult la puteri mari. Link spre comentariu
Vizitator pistabacsi Postat Martie 25, 2012 Partajează Postat Martie 25, 2012 CBI are dreptate!Conteaza mult traditia companiei! Link spre comentariu
Vizitator pistabacsi Postat Martie 25, 2012 Partajează Postat Martie 25, 2012 Draga cataexista o discutie despre acest difuzor:viewtopic.php?f=4&t=106708 Link spre comentariu
Vizitator pistabacsi Postat Martie 25, 2012 Partajează Postat Martie 25, 2012 Dar vad ca Radu spune ca este bun?Sunt curios si pana la urma ma risc si cumpar 2 bucati! Link spre comentariu
radu8982 Postat Martie 25, 2012 Partajează Postat Martie 25, 2012 In momentul de fata sunt fan al difuzoarelor dibeisi profesionale pentru 30ron mai multi cumparati un dibeisi de 10" care are mai mult ca sigur are decibeli dati ,cu doua de 10 nu puteti sa stati in camera(incinta cu driver si woofer).Ar fi o alegere si difuzoarele dibeisi ,plus ca au si parametri. Link spre comentariu
Vizitator Mordor Postat Martie 25, 2012 Partajează Postat Martie 25, 2012 Dintre chinezarii marca SAL e mai rasarita.Nicidecum nici o chinezarie NU e profesionala!!!Doar Zgomot+Galagie=Pocnitori & Distorsiuni Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum