Vizitator costyslob Postat Martie 17, 2012 Partajează Postat Martie 17, 2012 Am cumparat un pistol de lipit de 100w radioprogres. Problema este ca ansa lui originala cu care a venit (se vede in poza) a tinut foarte mult, am dezlipit cu ea piesele dupa 2 sasie de televizoare. Dupa ce sa rupt am facut alta din sarma unui secundar de transformator, care avea aceasi grosime insa aceasta se intrerupe mult mai rapid, nu tine nici pe sfert cat prima. problema este: Ce material se foloseste la ansa de pistol ca sa se incalzeasca repede si sa tina mult ca prima ? Link spre comentariu
H Robert Postat Martie 17, 2012 Partajează Postat Martie 17, 2012 viewtopic.php?t=76567 Link spre comentariu
kuchta Petru Postat Martie 18, 2012 Partajează Postat Martie 18, 2012 In primul rand, trebuie sa fie din cupru si nu imitatii din cupru, apoi sa aiba aceeasi grosime. Grosimea este foarte importanta pentru ansa. Desigur ca ansele se schimba mereu mai devreme sau mai tarziu, cate odata pui la ansa ce gasesti din cupru ca sa-ti termini treaba. Trebuie sa te obisnuiesti cu acest procedeu. Spor la treaba, Petrica Link spre comentariu
MatyC Postat Martie 18, 2012 Partajează Postat Martie 18, 2012 Asta e un pistol de lipit excelent. Lucrez de vreo 20 ani cu el si abia acum ma gandesc sa-l schimb din cauza ca s-a indepartat nichelul de pe secundar. Eu folosesc sarma de cupru din conductori electrici de 1.5 mm la lungimea initiala ( degetul meu lung:(( ). Probabil ca ansa primita la pistol avea o culoarea gri de la protectia cu fier si nichel de te-a tinut 2 sasie.Eu unul schimb destul de des ansele de pistol din cauza unui fenomen normal. Cuprul este dizolvat de catre decapant, in cauza sacazul. Un sfat ar fi sa nu foloseti metode mecanice (pila, glaspapir) pentru a curati capetele secundarului. Suruburile sa nu le infiletezi exagerat incat sa distrugi filetul in cateva schimburi de ansa. Link spre comentariu
gica70 Postat Martie 18, 2012 Partajează Postat Martie 18, 2012 "Am cumparat un pistol de lipit de 100w radioprogres.Te rog sa-mi spui (PM) unde l-ai gasit si cat a costat. Multumesc Link spre comentariu
Vizitator costyslob Postat Martie 19, 2012 Partajează Postat Martie 19, 2012 "Am cumparat un pistol de lipit de 100w radioprogres.Te rog sa-mi spui (PM) unde l-ai gasit si cat a costat. MultumescLam gasit la un magazin din orasu meu (slobozia) si a costat 87 lei.Este aceasi calitate ca pistoalele vechi cu carcasa neagra de ebonita care se sparge, Lucru cel mai naspa la el este cablu de alimentare care este de o calitate incredibil de proasta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum