Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung S3500i

Vizitator tadrian

Postări Recomandate

Vizitator tadrian

De 4 zile mi-a expirat garantia la acest telefon ,iar de 2 zile 2 probleme cu el

1.Nu reusesc sa aud pe cel cu care conversez ,decat pe modul "Speaker" sau cu ajutorul castilor

2.camera a prins cu esenta de verde.

Si pentru ca sunt 2 probleme,intrebarile tot 2 vor fi la numar:

1.Ar putea sa aiba vreo legatura faptul ca deabia a expirat garantia telefonului cu aceste probleme?(menzionez ca in ultima luna nu am scapat telefonul pe jos,de fapt in acesti 2 ani de cand am telefonul nu cred ca l-am lovit de 10 ori;Nici nu apa nu a avut vreodata vreo tangenta).

2.Am gasit pe http://componente-telefoane.ro/goods.php?id=191 o banda flexibila care am inteles de obicei se rupe ,ceea ce duce la manifestarile mai sus mentionate.Exista posibilitatea sa fie de la aceasta banda?Daca da ,atunci unde as putea gasii asa ceva ,inafara de magazinele online(nu imi convine sa dau 10 lei pe asa ceva,si 30 la curierat icon_jook ).Eu ma mai gandeam si la soft :sparge: :sparge: ca ar fi probleme.

Ma poate ajuta cineva cu un sfat,detaliu?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mihai85

2

De exemplu una neoriginala costa 9 lei si una originala 34. Acum depinde de unde o cumperi si cat de serios e vanzatorul respectiv. Iti trimit pm cu un site de unde ai putea sa cumperi ca sa nu facem reclama.

Link spre comentariu
Vizitator tadrian

De exemplu una neoriginala costa 9 lei si una originala 34. Acum depinde de unde o cumperi si cat de serios e vanzatorul respectiv. Iti trimit pm cu un site de unde ai putea sa cumperi ca sa nu facem reclama.

aha ms mult pentru link...am fost la cel mai apropiat GSM de mine(Bucuresti) si mi-a cerut 100 RON.Mie mi se pare cam mult,tinand cont ca telefonul nu depasteste 400 RON la liber.In plus pe majoritatea site-urilor se vinde online,unde m-ar costa si transprtul...Oricum .Daca dau 34 lei pe una originala+30 lei transportul ,tot ies in avantaj fata de GSM-ul de la mine de pe strada:))
Link spre comentariu

Preţul cerut de către cei din acel service este OK. Piesa + transport = 60lei (tu ai socotit) Cât să îţi ia şi cei de la service.... să le rămână şi lor de o pâine???Ce nu ştiu unii, este că preţul unei depanări nu se stabileşte în funcţie de cât valorează acel produs pe piaţă, ci în funcţie de ce piese se pun în el + manopera...Sunt situaţii în care manopera depăşeşte costul aparatului (SH)...dar acest lucru nu este treaba depanatorului, deoarece în unele cazuri munca este aceaşi ca şi la un produs mult mai scump...poate chiar mai multă la cel mai puţin valoros.. :nas:Încerci să faci economii? O faci pe banii tăi!! Pentru 40 de lei cred că te complici prea mult (este părerea mea).Numai bine!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări