Vizitator thevoyager69 Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 A-500 mi-a mers fara probleme pe NS-G30 de 65 de w, care au impedanta 4 ohmi...e adevarat cu nu am dat discoteca la caminul cultural cu aceasta combinatie, dar cred ca viitorul cumparator nu asta vrea, nu? Link spre comentariu
lavynyu Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 da dar vezi cu se incalzeste un amp. pe 4 oameni cand il folosesti la aceasta impedanta de poti praji oua pe el asta nu e ceva nornal la un amp. care se lauda cu 4 oameni .........si daca functioneaza vreo 10 ore nui sigur ca il mai duci acasa fara defectiuni .......... Link spre comentariu
Vizitator thevoyager69 Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 da dar vezi cu se incalzeste un amp. pe 4 oameni cand il folosesti la aceasta impedanta de poti praji oua pe el asta nu e ceva nornal la un amp. care se lauda cu 4 oameni .........si daca functioneaza vreo 10 ore nui sigur ca il mai duci acasa fara defectiuni ..........acasa era, unde sa-l mai duc?in plus conditiile de apartament nu-mi permiteau sa dau mai mult de 20% din putere, si asta rar...se incalzea ceva, dar nu exagerat...anyway, nu sunt fan 4 ohmi si colectia mea de amplifuri si incinte contine numa' impedante de 8 ohmi...dar daca nu are de intors(financiar vorbind) si nu vrea sa scoale cartierul, exista destule incinte acustice foarte bune(si cu un design deosebit) facute de nemti, la 4 ohmi, la un pret bun...folosita moderat, combinatia amplif 8ohm, incinte 4 ohmi, este ok... Link spre comentariu
Vizitator idler_reldi Postat Martie 23, 2012 Partajează Postat Martie 23, 2012 Am ascultat cateva amplificatoare si cred ca voi ramane la Kenwood KA 87. Avand in vedere si pretul cat de cat ok. Link spre comentariu
Vizitator idler_reldi Postat Martie 25, 2012 Partajează Postat Martie 25, 2012 Multumesc celor care au comentat mai sus. Am ramas la Kenwood KA 87, se aude ok. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum