cosmindaniel12 Postat Martie 16, 2012 Partajează Postat Martie 16, 2012 Buna ziua!Am nevoie de executia a 8 gauri pentru difuzoare ingropate (4 de 22cm, 2 de 17cm, 2 de 11cm) in MDF. Ma puteti indruma catre cineva care le poate executa? Si un pret estimativ?Va multumesc! Link spre comentariu
CBI Postat Martie 16, 2012 Partajează Postat Martie 16, 2012 obligatoriu din Buc sau si din zonele invecinate?ce grosime sa fie? Link spre comentariu
cosmindaniel12 Postat Martie 16, 2012 Autor Partajează Postat Martie 16, 2012 In 2 placi de MDF de 18mm lipite (deci 36mm).In Bucuresti as avea nevoie. Dar mai intai vreau un pret estimativ. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 Orice CNC din Bucuresti...S-ar putea sa-ti ia aprox. 150-200 ron. Link spre comentariu
Shambala Postat Martie 22, 2012 Partajează Postat Martie 22, 2012 Cu 70-80 lei cumperi o freza si le faci singur, ad aeternum.Sau imprumuti una...Iti va lua 30-60 minute pana te inveti cum se face, pe un rest de material.LE * - frezele vin cu cel putin un cutit; un set de 16-20 de cutite costa 20 lei (cutite moi, chinezesti, dar pt mdf sau pal sunt f excelente).Se poate lua cea mai mica si mai ieftina freza, niciodata nu va fi problema de putere. Un compas este ideal dar in lipsa se construieste unul dintr-o bucata de material gaurit si 1-2 suruburi. Fara experienta prealabila, cu tot cu constructia compasului, in 60 de minute se poate trece la frezat. Link spre comentariu
ahegyes Postat Martie 22, 2012 Partajează Postat Martie 22, 2012 pe langa freza iti mai trebuie cutit pt freza si compas pt. freza. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 22, 2012 Partajează Postat Martie 22, 2012 Uite aici: http://www.youtube.com/watch?v=CpeedCL0QNg Mai departe te descurci... Off-topic: Of, chinezii astia, si preturile lor... Nu mai devreme de aseara, ma hlizeam cu baiatul de la CNC, cand mi-a spus ca, a dat pe freza de pe masinarie (un 20, diamantata), 2450 ron, la reducere... ca taie non stop de 4 ani, si ca inca mai cere... Link spre comentariu
ahegyes Postat Martie 22, 2012 Partajează Postat Martie 22, 2012 Da, pare usor in filmuletul de pe youtube de mai sus. Ce nu se vede in filmulet esta faptul ca acea freza este FESTOOL si costa mai mult de 20mil doar freza. Daca cumperi si accesoriile - cred ca ajungi la vreo 30mil. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 23, 2012 Partajează Postat Martie 23, 2012 Eu am dat pe a mea, 500 ron, pe freze dau cam 30-50 ron bucata. Am sursa de freze industriale, speciale, cu 15-20 euro bucata. Freze care gauresc si frezeaza simultan... foarte important...Masina de frezat, are un dispozitiv pentru compas, tot ce-ti mai trebuie e o placa de plexiglass cu o gaura de 17mm pentru dispozitiv, si alte gauri, pentru centrele cercurilor in cauza. Problema e alta, daca omul are doua maini stangi, nu se va descurca... nu zic ca-i asa, presupunem. Si mai mult complica lucrurile...Dupa felul in care a pus omul problema, implicit intrebarea, cred ca mai bine ar merge la un cnc... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum