Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Am nevoie de gauri difuzoare ingropate

cosmindaniel12

Postări Recomandate

Buna ziua!Am nevoie de executia a 8 gauri pentru difuzoare ingropate (4 de 22cm, 2 de 17cm, 2 de 11cm) in MDF. Ma puteti indruma catre cineva care le poate executa? Si un pret estimativ?Va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ahegyes

2

• cosmindaniel12

2

• Shambala

1

• CBI

1

Top autori în acest subiect

Cu 70-80 lei cumperi o freza si le faci singur, ad aeternum.Sau imprumuti una...Iti va lua 30-60 minute pana te inveti cum se face, pe un rest de material.LE * - frezele vin cu cel putin un cutit; un set de 16-20 de cutite costa 20 lei (cutite moi, chinezesti, dar pt mdf sau pal sunt f excelente).Se poate lua cea mai mica si mai ieftina freza, niciodata nu va fi problema de putere. Un compas este ideal dar in lipsa se construieste unul dintr-o bucata de material gaurit si 1-2 suruburi. Fara experienta prealabila, cu tot cu constructia compasului, in 60 de minute se poate trece la frezat.

Link spre comentariu

Da, pare usor in filmuletul de pe youtube de mai sus. Ce nu se vede in filmulet esta faptul ca acea freza este FESTOOL si costa mai mult de 20mil doar freza. Daca cumperi si accesoriile - cred ca ajungi la vreo 30mil.

Link spre comentariu

Eu am dat pe a mea, 500 ron, pe freze dau cam 30-50 ron bucata. Am sursa de freze industriale, speciale, cu 15-20 euro bucata. Freze care gauresc si frezeaza simultan... foarte important...Masina de frezat, are un dispozitiv pentru compas, tot ce-ti mai trebuie e o placa de plexiglass cu o gaura de 17mm pentru dispozitiv, si alte gauri, pentru centrele cercurilor in cauza. Problema e alta, daca omul are doua maini stangi, nu se va descurca... nu zic ca-i asa, presupunem. Si mai mult complica lucrurile...Dupa felul in care a pus omul problema, implicit intrebarea, cred ca mai bine ar merge la un cnc...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări