Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme cu pc'ul

Vizitator funky88

Postări Recomandate

Vizitator funky88

salut! am si eu o problema grava cu calculatorulAMIBIOS © 2008 AMERICAN MEGATRENDSplaca de baza este:ASUS P5K-E ACPI BIOS REVISSION 1013CPU: INTEL® CORE2QUAD CPU Q6700 2.66GHzDDR2-800 IN DUAL-CHANNEL INTERLEAVED 4096MB problema este ca imi cere asa ceva "please enter SETUP to recover BIOS settingUSB device over current status detected!!System will shut down after 15 seconds"nu imi da voie sa intru in BIOSam incercat sa ii reinstalez biosul, am resetat biosul, am scos bateria la bios.nu stiu ce sa ii mai fac daca aveti propuneri de rezolvare v'as fi recunoscator...va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• romicap

2

• briobit

1

• adicontakt

1

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

daca poti sa te uiti atent pe placa de baza sa nu crape ceva acolo ( la ultima placa de baza a reusit mandra sa bage mufa de usb de la imprimanta invers si au decolat niste smd de pe placa de baza cu rezultat in nefunctionarea 2 porturi de usb si cam aceleasi erori)dupa ce am descoperit ca e mufa invers, scos toate firele din el nu mai dadea eroare si am mai mers asa cu placa aia cam 1 an si ceva dupa care a crapat bios-ul si a ajuns la defrisat cu achizitionarea uneia noi (nu mai aveam garantie)

Link spre comentariu
Vizitator funky88

ai facut upgrade?

am facut upgrade la bios si apoi s'a deschis a dat sa intre in windows dar cand a inceput sa updateze windowsul si s'a restart si nu mai vrea sa intre in bios deloc...imi da acel mesaj care l'am postat mai sus
Link spre comentariu

Upgrade la Bios se justifica atunci cand schimbi procesorul,si asta se face candplaca de baza permite treaba asta...Daca ai instalat o versiune de Bios doar pt. cae mai noua,nu e de mirare ce se petrece ...!Revino la versiunea de Bios initiala si punela loc procesorul placii!Inainte de Upgrade,vezi daca se poate face treaba asta,consultandconstructorul placii de baza!

Link spre comentariu

Salut,Intra pe saitul celor de la Assus cauta fix placa ta de baza si copiaza fisierul ROM pentru bios1.Il pui pe un stick gol.2.Apoi il bagi intr-un port USB al placii de baza.3.Se intra in BIOS4. Se selecteaza tab-ul Tools din BIOS.5. Se acceseaza Assus EZ update 2 si se confirma actiunea (yes).6.Se selecteaza fisierul ROM de pe stick si se apasa Enter.7. Se asteapta pana PC-ul isi ia restart (5 sec. dupa terminarea update-ului).8.Se scoate stick-ul USB si se acceseaza din nou bios-ul, se da un load setup defaults, se refac setarile initiale daca este nevoie, (voltaje fregvente la memorii, oc-ul la procesor daca a existat) si gata!Cred ca toata operatia dureaza circa 1 minut.Succes!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări