AsterX Postat Martie 16, 2012 Partajează Postat Martie 16, 2012 Salut as vrea sa stiu cate ceva despre transmisia radioAm realizat un oscilator cu ajutorul unui 555 pentru 95.8MHZ care sa bruieze radioul dar am nevoie de un transmitator pentru acesta ce schema care sa se potriveasca oscilatorului cu 555 mi-ati recomanda.Multumesc Link spre comentariu
Flor Postat Martie 16, 2012 Partajează Postat Martie 16, 2012 Salut as vrea sa stiu cate ceva despre transmisia radioAm realizat un oscilator cu ajutorul unui 555 pentru 95.8MHZ care sa bruieze radioul ...MultumescAdica vrei sa bruiezi un post de radio. Succes. Dar ai grija sa ai si niste alifie cand o sa ajungi in sala de dus ..Evident dupa ce baietii o sa intre la tine in casa prin usa, evident. Apoi va fi un mic si dragut proces..Cineva mi-a zis ca i s-a umblat la dintii din fata, sa nu le zgarie...Aoleu, tinerii de azi.. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Martie 16, 2012 Partajează Postat Martie 16, 2012 In caz ca nu ti-ai dat seama, ceea ce vrei tu este in afara legii.PUNCT. Link spre comentariu
Postări Recomandate