altuser Postat Martie 16, 2012 Partajează Postat Martie 16, 2012 Salut, am dificultati in instalarea unui tuner dvb-t pe usb. Nu am absolut nici o documentatie sau software lael, este cel din urmatorul link: ?? Folosesc windows 7, am incercat si pe windows xp, tot nu am reusit sa-l instalez.Cand il pun in portul usb este detectat, SO cauta drivere, rezultatul este UNKNOWN DEVICE. Am incercat si mai multe programe ca everest, aida, sandra, nu am reusit sa gasesc. Cu mai mult de o luna in urma am trimis un email la producator (PHILEAS), nu s-au obosit sa raspunda. Inlocuieste linkul cu unul valabil , respectand regulamentul forumului sau eventual posteaza poze cu magauaia /Editat de wally_gatter Link spre comentariu
altuser Postat Martie 19, 2012 Autor Partajează Postat Martie 19, 2012 Am rezolvat, am desfacut carcasa, am vazut ce integrate are pe placa si am cautat cu ajutorul Google. Am gasit driver si aplicatie. Se poate inchide, multumesc.L.E. pentru wally_gatter:Cand am scris, linkul era valabil, era deschis in acelasi browser, alta fila, l-am pus prin clasicul "copy/paste". Daca nu a mers, imi pare rau, nu-l pot cauta in History, eram pe un calculator ce nu-mi apartine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum