NumLock Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 Salutare..Am 40 astfel de piese si nu stiu ce sunt. Au capsula TO220. Nu am gasit nimic pe net.. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Martie 16, 2012 Partajează Postat Martie 16, 2012 Dupa denumire,seamana cu BU205 ; siliciu ;etaje comutatie!! Parametrii....?!?!? Capsula este intr-adevar alta!!! Link spre comentariu
radu ionel Postat Martie 16, 2012 Partajează Postat Martie 16, 2012 masoara-l mai intii si constata ce este *trazistor*(carcasa TO220 seamana cu but11,etc..),cum are despunerea pinilor;bce-cbe-ebc(b-baza,c-colector,e-emitor) , ce rezistenta are intre pini precum si in ce sens conduce +/- baza fata de colector/emitor ,ptru. a constata ce tip este PNP sau NPN...in catalog nu este specificat....""trebuie idetificat"" si de asemenea se poate masura factorul beta(factorul de amplificare cu betametrul)...Din informatiile pe care le detin...se pare ca ar fi/este un tranzistor fabricat de Firmele;Stimielectronics si Thomas & Betts Corporation Electrical cu urmatorii parametrii;tranzistor BUSHING(cu bucsa de prindere/de izolare),RGD/IMC,NM,INSUL.,tipPNP sau NPN(trebuie masurat,constatat precis de care este),>>> de putere,bipolar,1500v/Vceo=700v ,curent Ic=4A max. Link spre comentariu
Mikrosha Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 Tocmai am găsit şi eu vro 50 de d-astea. O să măsor cînd am timp, poate o să-l pun şi pe Curve Tracer. Aş fi foarte curios ce putere maximă poate în regim liniar. VA URMA. Link spre comentariu
Mikrosha Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 Cum era de asteptat, NPN de inalta tensiune. Beta cam 20, pini BCE, tensiune maxima de 800-1000V. Liniar, am tras prin el 50V la 1A si a tinut. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum