traianpop Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 Aceasta imprimanta face figuri in sensul ca: -printeaza o pagina in proportie de 10-30 %, dupa care se blocheaza; uneori palpaie led-ul de la lipsa hartie, alteori se blocheaza dupa acel procent de tiparire fara a da semnale de eroare;(hartia ramane incarcata inauntru, si gata)Am desfacut-o, si am observat urmatoarele:-in dreapta, unde e zona de curatare a cartuselor s-a adunat multa cerneala, ba chiar s-a ''format'' o movilita;-tamburii de antrenare sunt curati; -la o antrenare manuala, observasem o mica rezistenta, dar dupa curatare rapida cu alcool, si gresare ''pe unde vede popa'' , cum se zice, nu s-a rezolvat;Poate fi doar asta problema? (cerneala uscata sau mai putin uscata in acea zona), sau poate fi si altceva?Va multumesc pentru eventuale sfaturi! Link spre comentariu
Spammer Postat Martie 17, 2012 Partajează Postat Martie 17, 2012 in primul rand sar putea datora cernelei reziduale dar de asemenea cred ca ar trebui luat la puricat partile mobile, uzura la vreo curea,vreo roata dintata ce pierde pasi, etc....fara sa o desfaceti nu aveti cum sa fa formati o idee. Link spre comentariu
AlexDima Postat Martie 18, 2012 Partajează Postat Martie 18, 2012 vezi butonul care baga imprimanta in stand by, adica acela care iti aduce cartusele in pozitia de scoatere. poate acel buton are probleme, si de la trepidatii , cand cartusele sunt in miscare, poate acel buton nu mai face contact, el trebuie sa ramana apasat, ca sa continue sa imprimeze, la imprimanta mea e pus la vedere, dupa cum vad, la imprimanta ta , e printr-un mecanism acea apasare de buton, poate are aceasta problema, verifica si vino cu un nou raspuns, succes Link spre comentariu
traianpop Postat Martie 19, 2012 Autor Partajează Postat Martie 19, 2012 I-am venit de hac cu o spalare intensa, cu apa calduta sub jet.Evident, cu electronica scoasa, si o uscare corespunzatoare;ERA imprimanta de la servici, primita gratis la cumpararea unui sistem, deci si-a facut zilele...Oricum, multumesc de sfaturi! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum