Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Multifunctionala HP Deskjet F2180

traianpop

Postări Recomandate

Aceasta imprimanta face figuri in sensul ca: -printeaza o pagina in proportie de 10-30 %, dupa care se blocheaza; uneori palpaie led-ul de la lipsa hartie, alteori se blocheaza dupa acel procent de tiparire fara a da semnale de eroare;(hartia ramane incarcata inauntru, si gata)Am desfacut-o, si am observat urmatoarele:-in dreapta, unde e zona de curatare a cartuselor s-a adunat multa cerneala, ba chiar s-a ''format'' o movilita;-tamburii de antrenare sunt curati; -la o antrenare manuala, observasem o mica rezistenta, dar dupa curatare rapida cu alcool, si gresare ''pe unde vede popa'' , cum se zice, nu s-a rezolvat;Poate fi doar asta problema? (cerneala uscata sau mai putin uscata in acea zona), sau poate fi si altceva?Va multumesc pentru eventuale sfaturi!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• traianpop

2

• Spammer

1

• AlexDima

1

in primul rand sar putea datora cernelei reziduale dar de asemenea cred ca ar trebui luat la puricat partile mobile, uzura la vreo curea,vreo roata dintata ce pierde pasi, etc....fara sa o desfaceti nu aveti cum sa fa formati o idee.

Link spre comentariu

vezi butonul care baga imprimanta in stand by, adica acela care iti aduce cartusele in pozitia de scoatere. poate acel buton are probleme, si de la trepidatii , cand cartusele sunt in miscare, poate acel buton nu mai face contact, el trebuie sa ramana apasat, ca sa continue sa imprimeze, la imprimanta mea e pus la vedere, dupa cum vad, la imprimanta ta , e printr-un mecanism acea apasare de buton, poate are aceasta problema, verifica si vino cu un nou raspuns, succes

Link spre comentariu

I-am venit de hac cu o spalare intensa, cu apa calduta sub jet.Evident, cu electronica scoasa, si o uscare corespunzatoare;ERA imprimanta de la servici, primita gratis la cumpararea unui sistem, deci si-a facut zilele...Oricum, multumesc de sfaturi!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări