Vizitator radioatiq Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 Am achizitionat un catometru ElPo P 507 din Polonia. Sint in cautarea cartii tehnice cu indexul (charterul) de testare a tuburilor. Stiu ca a fost utilizat in Romania. Poate cineva le are si imi poate trimite o copie la [email protected]. Daca e nevoie platesc sau poate la rindul meu pot ajuta cu altceva. Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator radioatiq Postat Martie 16, 2012 Partajează Postat Martie 16, 2012 AM PRIMIT COPIA MULTUMESC. Link spre comentariu
Ovidiu.Babutia Postat Octombrie 15, 2019 Partajează Postat Octombrie 15, 2019 Buna ziua! Caut si eu documentatia pentru acest catometru, va rog daca se poate sa mi-o trimiteti si mie la [email protected] Multumesc mult! Link spre comentariu
Kuki Postat Octombrie 21, 2019 Partajează Postat Octombrie 21, 2019 Asta cautati ? https://drive.google.com/file/d/1rG6DoN1F_t4qhCOQlR9ebhEz1S7P7mi_/view?usp=sharing Link spre comentariu
PINTI Postat Octombrie 21, 2019 Partajează Postat Octombrie 21, 2019 La 15.03.2012 la 18:09, radioatiq a spus: Am achizitionat un catometru ElPo P 507 din Polonia. Sint in cautarea cartii tehnice cu indexul (charterul) de testare a tuburilor. Stiu ca a fost utilizat in Romania. Poate cineva le are si imi poate trimite o copie la [email protected]. Daca e nevoie platesc sau poate la rindul meu pot ajuta cu altceva. Multumesc. Si nu pui o poza cu el si pentru noi? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum