Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

whirlpool

iod2

Postări Recomandate

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iod2

14

• leoncris

3

• realconstruct

1

• florinellll

1

Codul de eroare afisat de MSH este clar. Poti schimba cate dumpuri vrei dar tot asa va face. Verifica rezistenta: daca are masa( sanse mari ).Si anteriorii mei ti-au dat acelasi sfat cu rezistenta ( stiu ei ce vorbesc ) ==> tu faci ce vrei .Spor la treaba.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator razvatree

Salut!Daca e cel de pe rezistenta ar trebui e NTC,la temperatura camerei ar trebui sa aiba cam 11Kohmisi daca il bagi in apa calda valoarea scade pina aproape de 1 K la 95 de grade. Rezistenta ar trebui sa aiba cam 26 de ohmi si rezistenta infinita pe masa.Dupa fiecare proba cu afisare de eroare masina trebuie resetata altfel e munca lui Sisif.Asta o faci daca o pui pe programul de evacuare si o lasi pina iti deschide usa singurica.Daca rezistenta e OK,mai ramin camera de la presostat infundata,fire taiate(am avut si asta)lala rezistenta sau pur si simplu atunci cind intra la incalzire scade tensiunea sub valoare de 190 de volti si masina urla ca nu poate sa incalzeasca.Cazul barbar ar fi calculatorul si degeaba il rescrii caci problema e pe partea de comanda,adica un releu si nu sint foarte multe pe placa asa ca poti incerca o schimbare.Atentie e dublu strat!Spor si sper sa nu te incurc!

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări