iod2 Postat Martie 23, 2012 Autor Partajează Postat Martie 23, 2012 24c16 si proc este mc908AP48 Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 23, 2012 Partajează Postat Martie 23, 2012 Incearca cu asta , desi... http://dump.elektroda.pl/download13933.html Salveaza bin_ul vechi,preventiv . Link spre comentariu
realconstruct Postat Martie 23, 2012 Partajează Postat Martie 23, 2012 Codul de eroare afisat de MSH este clar. Poti schimba cate dumpuri vrei dar tot asa va face. Verifica rezistenta: daca are masa( sanse mari ).Si anteriorii mei ti-au dat acelasi sfat cu rezistenta ( stiu ei ce vorbesc ) ==> tu faci ce vrei .Spor la treaba. Link spre comentariu
iod2 Postat Martie 24, 2012 Autor Partajează Postat Martie 24, 2012 mam muncit cu rezistenta de mam plictisit, am cumparat noua si tot nimic....era bun un dump de la acelas model. Link spre comentariu
iod2 Postat Aprilie 14, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2012 nu are nimeni un dump salvat? Link spre comentariu
iod2 Postat Aprilie 14, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2012 nu are nimeni un dump salvat? Link spre comentariu
iod2 Postat Aprilie 18, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2012 ma lumureste si pe mine cineva. termo contactul ala e un bimetal care ar trebui sa arate zero cand e pus pe rezistenta sau este altceva? Link spre comentariu
Vizitator razvatree Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 Salut!Daca e cel de pe rezistenta ar trebui e NTC,la temperatura camerei ar trebui sa aiba cam 11Kohmisi daca il bagi in apa calda valoarea scade pina aproape de 1 K la 95 de grade. Rezistenta ar trebui sa aiba cam 26 de ohmi si rezistenta infinita pe masa.Dupa fiecare proba cu afisare de eroare masina trebuie resetata altfel e munca lui Sisif.Asta o faci daca o pui pe programul de evacuare si o lasi pina iti deschide usa singurica.Daca rezistenta e OK,mai ramin camera de la presostat infundata,fire taiate(am avut si asta)lala rezistenta sau pur si simplu atunci cind intra la incalzire scade tensiunea sub valoare de 190 de volti si masina urla ca nu poate sa incalzeasca.Cazul barbar ar fi calculatorul si degeaba il rescrii caci problema e pe partea de comanda,adica un releu si nu sint foarte multe pe placa asa ca poti incerca o schimbare.Atentie e dublu strat!Spor si sper sa nu te incurc! Link spre comentariu
florinellll Postat Iunie 6, 2012 Partajează Postat Iunie 6, 2012 errrrrrrrrrrrrrrrorrrr Link spre comentariu
iod2 Postat Iunie 6, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2012 errrrrrrrrrrrrrrrorrrrce ar trebuii sa insemne asta? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum