Vizitator vvlladdd Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 salut, am urmatoarea configuratie procesor AMD Sempron 1.9GHZ(overclock la 2.3GHZ) 2 GB ram ddr2 , placa video 256 nvidia geforce 7300LE. ce merge mai bine windows 7 sau windows xp? folosesc programe ca multisim, altium designer, matlab, office 2010 etc. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Buna seara ! Eu asi zice sa bagati wind.....7. Succes !!!Noapte buna !!! Link spre comentariu
wally_gatter Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 Eu zic sa bagi un XP fara teme si multe alte tool-uri si brizbizuri si ai sa vezi cum "zboara" pc-ul tau Link spre comentariu
alexutu Postat Martie 16, 2012 Partajează Postat Martie 16, 2012 tot pe xp as merge. Link spre comentariu
gcom61 Postat Martie 16, 2012 Partajează Postat Martie 16, 2012 Eu cu un atlon1800+ merg la 2,4GHz cu 1 G ram si merg cu Xp simplu si numai driverele folosite de periferice(multifunctionala,webcam,infrarosu,bluetooth) ;este enervant cand vrei sa instalezi ceva caci trebuie sa ai, sau sa descarci drivere. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum