Vizitator o_kh3 Postat Aprilie 12, 2006 Partajează Postat Aprilie 12, 2006 salutm-ar interesa si pe mine sa imi fac un amplificator ceva de genu 2x20w ca sa testez suburile pe care le fac ;).... am mai postat despre construirea amplifurilor. mi s-au dat sfaturi si am inteles cam ce am de facut .... de ce postez pe acest forum??? ca sa imi spuna si mie cineva cam ce kit de amplificare sa folosesc, cati bani costa, unde il gasesc, si daca mere pe sursa de la calc de 12V si 16A....ms Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Aprilie 12, 2006 Partajează Postat Aprilie 12, 2006 salutde ce postez pe acest forum??? msCred ca pentru ca vrei sa-ti faci de la 0 un amplificator, cine vrea sa-si faca din kituri nu mai trebuie sa posteze pentru ca nu are dece. Link spre comentariu
Vizitator o_kh3 Postat Aprilie 12, 2006 Partajează Postat Aprilie 12, 2006 wow...restul ai citit??? ai putea sa ma ajuti???cu alte cuvinte sa imi zici de unde sa fac rost de un kit de amplificare la cati bani si de unde????ms Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Aprilie 12, 2006 Partajează Postat Aprilie 12, 2006 daca siceai ca vrei sa-ti faci un amplificator iti dadeam o schema... asa te ajuta nenea google Link spre comentariu
Vizitator o_kh3 Postat Aprilie 12, 2006 Partajează Postat Aprilie 12, 2006 pe mine ma intereseaza ce ti-am zis mai sus??? poti sa ma ajuti cu asta???ms Link spre comentariu
Vizitator o_kh3 Postat Aprilie 12, 2006 Partajează Postat Aprilie 12, 2006 lasa frate ca vad ca esti prea sictirit azi.... cred ca e de la ploaie ;)am facut rost oricum defapt ma ajuta un preten :Dms pt sicitirul acordat Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Aprilie 12, 2006 Partajează Postat Aprilie 12, 2006 nu, nu sunt dar nu ai postat unde trebuie. Trebuia postat la consultanta (unde il mult eu acuma)Kituri sunt destule dar la 10W nu este mare branza sa-l faci su tu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum