csopike Postat Martie 18, 2012 Autor Partajează Postat Martie 18, 2012 mersi mult tuturor mai ales lui "coric66" o sa va anunt pe forum dupa ce fac legatura la fire... Link spre comentariu
Vizitator coric66 Postat Martie 18, 2012 Partajează Postat Martie 18, 2012 Atentie la motor , foarte posibil sa aiba vaselina uscata la lagare si sa n-o ia din loc ,cu mare probabilitate de a incalzi si arde bobinajul ! Verificati-l inainte de a-i da curent. Link spre comentariu
csopike Postat Aprilie 4, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2012 salutare salutare,revin cu o mare problema,dupa ce am rezolvat problema cu firele sa rupt firul(damilul) care duce scala,si nu stiu cum vine pus,ma puteti ajuta cu ceva poze??? sau a mai patit cineva asa ceva? Link spre comentariu
adi1967 Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Montare sfoara scala Darclee. Link spre comentariu
csopike Postat Aprilie 19, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2012 multumesc mult celor care m-au ajutat, dar mai am o problema.. am nevoie de un ac de citire pentru pick-up,cred ca asa i se spune"ac" daca nu va rog sa ma scuzati,avem in tg-mures vreo doua magazine care comercializeaza componente si piese,dar nu cred sa aiba asa ceva pe stoc de acea nici nu am fost sa ma interesez,multumesc Link spre comentariu
Depanatorul Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 Nu stiu ce sanse sunt sa gasesti ac-doza pickup pentru acest model, mai ales sa fie si unul nou.Din cate imi amintesc si verificand pe schema (potentiometru 1M) cred ca avem de a face cu o doza-cu-ac piezoelectric. Impedanta de intrare pre-amplificator trebuie sa fie de min. 500k.Daca vrei sa ai o auditie cat mai buna ti-as recomanda sa modifici putin doza (si acul), sa-ti cumperi unul nou de la un nodel de pick-up actual si sa-l adaptezi la mufa de pe brat. Astfel, poti citi discuri de vinil noi fara a uza prematur santurile de citire.PS: daca acul de la doza din safir este uzat varful (rupt) se uzeaza peretii laterali ai santului de vinil, in timp se pierde/atenueaza inregistrarea pe frecventele inalte si medii, in final rezultand un zgomot suparator. ..... dar mai am o problema.. am nevoie de un ac de citire pentru pick-up,.... Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 Astfel, poti citi discuri de vinil noi fara a uza prematur santurile de citire.Eroare...discul are de suferit nu in mod obligat datorita tipului de doza folosit,cat a presiunii acesteia pe disc,deci orice ai pune,daca forta de apasare/greutatea va fi mare,cum de regula e la aceste tipuri de mecanica,discurile vor avea de suferit,iar daca se incearca o echilibrare a bratului,deja intram pe alte "meleaguri".In rest,auditie placuta,desi nu stiu cine ar indrazni sa puna un disc mofturos pe asemenea parte mecanica... Link spre comentariu
Depanatorul Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 Daca tu ti-ai cumparat pick-up high-tech nu trebuie sa arunci cu noroi in ceilalti. Te rog sa nu-l descurajam pe "csopike". Hai sa-l ajutam ........... !!! [quote="doru3160"........ desi nu stiu cine ar indrazni sa puna un disc mofturos pe asemenea parte mecanica... Link spre comentariu
csopike Postat Aprilie 19, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2012 multumesc pentru ajutor, "doru3160" eu incerc sa refac acest aparat darclee pentru ca este un aparat vechi,dar cred ca stii asta,nu neaparat ca vreau sa ascult muzica la pick-up,vreau sa functioneze absolut totul fara probleme,sa cumperi un produs nou "hi-tech" din magazin e pentru tine sa il folosesti,dar sa ai un radio vechi de 60 de ani in perfecta stare de functionare e motiv de mandrie. Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 Asta e alta treaba,nu am nimic impotriva si nici nu comentez,am si eu cateva zeci de hurubaie din astea(printre care si Darclee),si le mai sterg si eu de praf,comentariul era vis a vis de afirmatia ca daca pui doza performanta,poti asculta linistit fara sa compromiti discul,si cum aici citesc fel de fel de incepatori,exista pericolul ca unii chiar sa creada ce citesc...asta nu-l numesc ajutor ci inducere in eroare,fara sa dau cu noroi in nimeni,nu am pick-up performant,dar pe asemenea mecanici am ceva placi(ca discuri e prea pretentios) cu care pot estima buna functionare . Link spre comentariu
Vizitator florinbaicu Postat Mai 5, 2012 Partajează Postat Mai 5, 2012 Buna ziua!!! Am o rugaminte. Ma puteti ajuta cu un sfat cu privire la achizitia unor lampi? ...si anume: ECH81 si EBF 89 . Mesaje private daca se poate. Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum