florinursu24 Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 salutare am un laptop siemens la care nu am hard disk sau mai bine zis am inlocuit hardul pt ca era defect insa cand am aruncat hardul am aruncat si adaptorul acela ce vine intre hdd si placa de baza pt ca era conectat la hard si nu am stiut ca ala vine jos separat..in fine ce vreau sa va intreb'daca am un stick de 4gb pot sa pun un windows xp pe el si dupa aia sa rulez windowsul de pe stick?asta ar fi doar o solutie pana imi gasesc un alt adaptor de care am aruncat pt ca hard am cumparat deja.astept sfaturile voastre stima Link spre comentariu
adicontakt Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 merge sa instalezi win xp de pe stick fara probleme da un search pe google wintoflash de fapt uite linkul http://wintoflash.com/download/en/ saptamana trecuta am facut un stck bootabil pt cineva si a mers fara probleme Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 merge sa instalezi win xp de pe stick fara problemeda un search pe google wintoflashde fapt uite linkul http://wintoflash.com/download/en/saptamana trecuta am facut un stck bootabil pt cineva si a mers fara probleme Initiatorul topicului vrea sa RULEZE WinXP de pe stick, nu sa-l instaleze de pe stick.Exista parca WindowsPE care ruleaza de pe stick, si mai exista varianta Hirens's Boot CD care are un winxp foarte bun, dar din pacate nu poti instala programe pe el. Daca vrei Hiren's Boot CD sau o distrigutie de Linux (dintr-o gramada), foloseste Universal-USB-Installer. Link spre comentariu
adicontakt Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 mda se pare ca nu am citit exact exista si win xp direct de pe stick http://ketanmehta.wordpress.com/2009/08 ... usb-stick/ Link spre comentariu
florinursu24 Postat Martie 14, 2012 Autor Partajează Postat Martie 14, 2012 Hirens's Boot CD asta nu merge doar de pe cd?si windowspe asa se numeste windowsul care merge de pe stick? Link spre comentariu
cristi_ozana Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Sunt programe pe internet pentru a face un stick butabil.Da si tu o cautare pe internet si sigur veigasi un astfel de program eu am luat un astfel de program si am instalat win xp cu el pe un notebook care nu avea CD-rom.Daca nu gasesti poate il mai gasesc prin calculator si ti-l pun pe pe email. Link spre comentariu
sorinpavel Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Iaca-ta: http://www.msdesign.ro/tutoriale/window ... e-usb-boo/ In fereastra a 2-a am folosit optiunea 2 (adica format NTFS).Merge garantat dar trebuie sa cauti drivere.Succes P.S acum vad ce vrei cu adevarat.Cu mini xp de pe hiren's boot nu e bine? Link spre comentariu
Vizitator zmith Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 salutare am un laptop siemens la care nu am hard disk sau mai bine zis am inlocuit hardul pt ca era defect insa cand am aruncat hardul am aruncat si adaptorul acela ce vine intre hdd si placa de baza pt ca era conectat la hard si nu am stiut ca ala vine jos separat..in fine ce vreau sa va intreb'daca am un stick de 4gb pot sa pun un windows xp pe el si dupa aia sa rulez windowsul de pe stick?asta ar fi doar o solutie pana imi gasesc un alt adaptor de care am aruncat pt ca hard am cumparat deja.astept sfaturile voastre stima1. Se poate rula, doar că dispozitivele de stocare de tip Flash au un număr limitat de scrieri, deci este o soluție pe termen scurt.Mai există posibilitatea încărcării în RAM. Dezavantaje dacă doriți să instalați programe sau să salvați fișiere.2. Pentru cei care recomandă Hiren's => ați scanat vreodată un astfel de CD de viruși? 3. Ce laptop? Ce adaptor? Se poate o poză? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 2. Pentru cei care recomandă Hiren's => ați scanat vreodată un astfel de CD de viruși? NOT ! Eu l-am folosit de foarte multe ori si nu m-a dezamagait niciodata. Link spre comentariu
LostCell Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 Ce cauta discutia despre ferestre la sectiune Linux ? instaleaza un ubuntu pe stick si iti vei putea face treaba cu laptopul in cauza. Link spre comentariu
florinursu24 Postat Martie 17, 2012 Autor Partajează Postat Martie 17, 2012 laptopul e fujitsu siemens amilo-acy26 am cautat adapter pt hard insa fara succes :cry: asa ca mam apucat am scos adapterul vechi de pe placa de baza si am pus in locul lor pini 44 mai exact atata are si hardul leam numarat deci ar trebuii sa se potriveasca...am mufa normala pt hard si in partea cealalta e taiat cablul lam curatat si am pus la fiecare fir invelis de cablu sa pot sa le pun pe fiecare pin fara sa iasa usor afara si fara sa se atinga unul de celalalt dar nu stiu acuma care capat unde vine stiu ca firele vin cam asa 1 3 5 7 9 pe o parte la pini si 2 4 6 8 10 si asa mai departe pe cealalta parte la pini am atasat poze cu pinii ce iam inlocuit si cablul despre care vorbeam sper ca vam explicat destul de clar si ati inteles despre ce vorbeam poate ma pote indruma si pe mine cineva cam de unde sa incep sa pun cablul si din care parte Link spre comentariu
LostCell Postat Martie 17, 2012 Partajează Postat Martie 17, 2012 Cum ai de gand sa bagi cablaria aia in laptop ? poate te ajuta http://www.pccables.com/images/00504b.jpg Link spre comentariu
florinursu24 Postat Martie 17, 2012 Autor Partajează Postat Martie 17, 2012 am facut o poza cum am pus cablul dar dupa 3 incercari am nimerit pinii mia aparut fereastra aia cu start windows normaly safe mode stiti trebuie apasata o tasta in 30 de secunde cu optiunea care o alegeti....insa cand am asamblat la loc laptopul nu mia mai aparut optiunea aia si am vrut sa instalez windowsul totul bine pana in momentul cand trebuia sa fac partitiile si sa dau format imi apare numai 7gb in loc de 40gb cat are hardul oare e problema aia ca am pus invers firele sa ars hardul sau ce poate sa aiba? Link spre comentariu
florinursu24 Postat Martie 17, 2012 Autor Partajează Postat Martie 17, 2012 am scos toti pinii din nou si iam bagat din nou mai atent si surpriza merge perfect oricum multumesc pt sfaturi Link spre comentariu
LostCell Postat Martie 17, 2012 Partajează Postat Martie 17, 2012 SUnt surprins ca ai avut spatiu in laptop pt toate firele acelea din imagine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum