Vizitator kitzu Postat Aprilie 12, 2006 Partajează Postat Aprilie 12, 2006 Am in reparatii deck-urile:Akai CSF21Marantz SD340Technics 630Hitachi d33ssi tunerele:Hitachi FT3500L (cond var)Pioneer F-x88ZL (alimentare si control din DC-X77Z sau 88Z)Pioneer F-X303 (alimentare?) 9piniDesigur n-am nici o schema nu mai zic de manuale service asa ca cine are ceva despre ele ma indatorez :)Mersi Link spre comentariu
sla Postat Aprilie 14, 2006 Partajează Postat Aprilie 14, 2006 Eu am un Pioneer F-X88LZ, l-am facut sa functioneze, n-am schema. Aparatul are un conector cu 9 fire. Identificarea lor se poate face dupa marcajele de pe placa ( AC, NC, REMCON, AC, nemarcat, 12V, R, masa, L). Trebuie sa alimentezi aparatul cu +12V (12V, masa) si filamentul afisajului cu 3Vca (AC-AC). Ca sa functioneze afisajul mai trebuie sa pui filamentul la masa printr-o rezistenta de 250-330 ohmi. Aparatul functioneaza independent de restul turnului. Alte modele ( F-Z94L) care au 14 fire nu pot functiona independent. Succes! Link spre comentariu
Vizitator kitzu Postat Aprilie 18, 2006 Partajează Postat Aprilie 18, 2006 Multumesc mult pt indicatii: cred ca o sa am un tuner:) mai greu cu 3V AC...Cred ca sigur aveti schema cel putin la Akai. E greu de dat un pm? Link spre comentariu
Tavi Postat Aprilie 18, 2006 Partajează Postat Aprilie 18, 2006 cum adica : crezi ca sigur ?ori crezi, ori sigur ?si de ce crezi ca avem schema ?eu de ex nu o am chiar nimic din ce ai nevoie nu am .... asta este Link spre comentariu
Vizitator kitzu Postat Aprilie 19, 2006 Partajează Postat Aprilie 19, 2006 M-am gandit ca Akai a fost mai raspandit pe la noi. Adevarul e ca sunt f.multe modele si nici macar nu stiu daca seamana.Multumirile se traduc si cu un :drinkers: !Mersi de atentie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum