ionutz1985 Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 salut tuturor. as dori o schema la acest incarcator de bormasina cu marca HITACHI UC18YB . problema e ca nu imi vine tensiune pe iesire catre acumulator .dupa ce al scot din priza imi apare tensiunea pe moment si se aude un tac . sursa este echipata cu urmatoarele circuite UC3842BN EZCL633 pe tip SMD. si tz 2sk3567.am verificat tz-ul este bun sa fie din UC3842BN sai nu ii dea inpuls driver la acest 2sk3567 va rog cu stima. ce ar putea sa fiie cauza? Link spre comentariu
BUGHIU Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Cel mai simplu; luati datasheetul de la integrat ,sigur il gasiti poate intr-o schema si verificati tensiunile!!P.S.-Da,poate fi defect integratul!! In secundar ati schimbat filtrajul/verificat dioda redresoare?!?!Alt acumulator ati incercat ?!?! Link spre comentariu
ionutz1985 Postat Martie 14, 2012 Autor Partajează Postat Martie 14, 2012 alt acumulator nu am. normal nu trebuie sa am tensiune pe iesire in permanenta fara sa bag acumulatoru? Link spre comentariu
BUGHIU Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Da si nu !! Depinde cum este construit incarcatorul?!? Posibil ca fara ''sarcina''(acumulator) sa nu fie tensiune !!! Puneti sarcina ceva (bec cu voltaj corespunzator tensiunii de iesire,rezistenta de wataj mare ) sa vedeti ce se intampla?!?! Nu tineti prea mult timp ''sarcina'' artificiala!!! Link spre comentariu
ionutz1985 Postat Martie 14, 2012 Autor Partajează Postat Martie 14, 2012 nam nici un pic te tensiune in acumulator ar trebui sa aiba macar 1 2 volti. probabil ar fii si atsa o chestie.e normal sa aiba dupa consumare 1 2 volti ? ar fi logic. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Nu are voie acumulatorul sa aiba tensiunea la borne 0V. Si daca a fost o vreme scurtcircuit la borne dupa un timp tot ar fi trebuit sa aibe cativa volti. Probabil ca are un element intrerupt si fiind elementii in serie rezulta 0V. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum