Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

invertor sudura Stanley Super 210

lebensborn62

Postări Recomandate

..am mai "agatat " o dracovenie la care imi trebuie o schema . cred ca s-a mai discutat pe aci despre invertoare Awelco ...asta , de fata , are 2 placi : cea de forta ( prinsa pe un radiator ) este inscriptionata POWER 5680 cod AW000001 LIV03/B si cealalta ( care contine comanda , trafo , bobina de filtraj etc ), este inscrisa cu AWELCO BASE cod AW000190 LIV01 .Este busita rau de tot , totusi clientul ar vrea sa-l repare ...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• lebensborn62

2

• gauss

1

• cipriyan123

1

• Jhn

1

Top autori în acest subiect

La ce-i foloseste ? ... Va busi din nou ...

ai dreptate ...totusi l-a bishit ca nu a avut grija de el si a ajuns apa in zona mentionata ! uniicred ca electronicele astea sunt ca fierataniile : ciocane si alte scule ...
Link spre comentariu

nu te mai chinui degeaba....STANLEY nu face invertoare.ce ai acolo este un jaf de AWELCO rebranduit......nu se merita reparat asa ceva.plus ca dupa ce il repari trebuie sa-i oferi omului garantia reparatiei,ori la asa scula nu are rost sa te complici.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

cum sa terminat povestea cu acest aparat de sudura?,am si eu unul "Super 180"cu placa de forta identica,dar facuta "varza",clientul meu tot insista sa-l repar,am reusit sa dau jos igbt-urile,si vroiam sa fac comanda de piese.....m-ai bine ca nu...Mii de multumiri useri-lor,si acestui forum !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări