Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Preamp pt doza chitara

matzah

Postări Recomandate

Salut,Caut si eu o schema simpla (in sensul in care sa iasa un montaj cat mai mic ca dimensiuni) de preamp pentru doze de instrument. ordinea de montat ar fi urmatoarea:- doze instrument- preamp-procesor TDA7313-iesire amplificator Deci spre deosebire de multe din preampurile de doza de pe net, imi trebuie si ceva amplificare, sa aibe ceva castig, nu doar adaptare de impedanta sau altceva. Din el trebuie sa pot intra direct in acel TDA7313. Trebuie ceva micut, va fi inghesuit intr-o chitara, alimentarea simpla 7-9 volti.Ma gandeam la ceva op-amp-uri, eventual cu fet-uri in intrare, gen tl-uri, dar ma adaptez pe ce o fi, n-am auzit nici unul cum suna pe aplicatia asta. As prefera sa evit variantele discrete. Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• matzah

2

• ratza

2

Top autori în acest subiect

asta ar fi util de pus dupa partea de procesare "onboard" cea cu tda si un atmega 8. de acolo sa ies cu semnal balansat pt mixer sau in ce s-o duce mai departe. Ramane de vazut ce pun "inainte", respectiv intre doza si tda7313. Am ajuns la concluzia ca n-am nevoie de nu stiu ce chestie high end, e vorba de un bass electric, n-am nevoie de nu stiu ce slew rate sau etc. Totusi, am nevoie de ceva cu zgomot propriu destul de mic.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări