Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Storcator Fructe RIKON

Vizitator Stefan22

Postări Recomandate

Vizitator Stefan22

Am cumparat un storcator de fructe. Nu i-am facut proba la cumparare. Acasa am constatat ca nu functioneaza. L-am desfacut si era rupt suportul motorasului si legaturile de alimentare la motoras care sunt niste lite foarte subtiri. suportul l-am lipit cumva. Ar fi ok dar nu mai reusesc sa lipesc litele/alimentarea motorasului. Cum pot lipi niste lite asa subtiri?Daca ma poate ajuta cineva cu vreo sugestie.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Razvan_nicusor

1

• SASSU

1

de lipit se poate lipi dar trebuie stiut unde ca sunt mai multe si acel suport daca l-ati lipit nu stiu daca tine ca acolo este putere mare eventual sa ii faceti o poza motorului so puneti sa putem vedea despre ce este vorba .

Link spre comentariu
Vizitator Stefan22

Multumesc pt raspuns.O sa atasez si cateva fotografii sa vedeti despre ce e vorba.Eu stiu ca acolo se exercita o forta mare . Au fost rupte chiar urechile suprtului, in care se prin suruburile, dupa cum se vede si in foto. Problema ramane alimentarea motorasului. Cum lipesc lita si cum se fac legaturile. Am pus 3 foto. Sper sa va dati seama despre ce e vorba. Am fost ieri sa cumpar niste pasta(sacaz) pt lipire dar nu am gasit.Astept parerile dvoastra.Multumesc

post-65233-139829402512_thumb.jpg

post-65233-139829402517_thumb.jpg

post-65233-139829402525_thumb.jpg

Link spre comentariu
Vizitator Stefan22

Salut,pentru a cositori lita la capete foloseste o pastila de aspirina,ai grija fumul degajat este toxic.

Multumesc, am reusit sa cositoresc lita dar nu am facut legaturile bine si a pocnit. Nu cred ca il mai pot repara. Nu stiu cum sa fac legatura de alimentare la motoras.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări