Vizitator DjToxyk Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 legata la instalatie de brad ... dar la mine instalatiile de brad au transformatoare de 12v in ele ... cum fac ? Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 Subiectul vechi e de prin 2009 ? sau mi se pare mie ori daca nu 2010 si pe alte forumuri e interzis sa dezgropi subiecte mai vechi de un anPai vezi ca asta e un forum tehnic,nu un forum cu tot felu de alte chestii,care se invechescStarterul tot starter ramane si dupa zeci de ani,deci nu trebuie deschis un subiect nouTotodata,pe forum mai gasesti diverse efecte luminoase...doar sa le cauti Link spre comentariu
Vizitator maamulos Postat Martie 18, 2012 Partajează Postat Martie 18, 2012 Nu .. .ai inteles gresit eu am deja discoteca ... cu aparatura din germania boxe jbl cu tot tacamult de la laser pana la playere ecrane etc .... vreau sa fac eu asa am un chef ...si imi si place !Daca ai sculele de care spui nu inteleg de ce ai nevoie de improvizatii ?Mai bine folosesti o instalatie de pom de craciun ) pentru ca efectul este acelas ! Link spre comentariu
relucavnic Postat Martie 24, 2012 Partajează Postat Martie 24, 2012 DjToxyk mai vrei sa faci orga de lumini. Iata ce iti zic eu mergi iti cumperi becuri colorare si o instalatie de brad care are efecte pe ea daca vrei iti trimit eu o asemenea cutiuta si legi becurile pe ea eu mi-am facut asa ceva cu 1 an in urma si acuma imi functioneaza adevarat ca becurile nu tin foarte mult daca iei de ale ieftine 4-5 lei dar daca iei ceva pentru orga de lumini nu o sa ai probleme. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum