Vizitator DjToxyk Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 Salut ! Stiu ca a mai fost postat-a chestia asta .... Vreau sa fac un fel de orga de lumini cu becuri normale legate cu un starter de neon .. cica functioneaza super bine ... dar acu intrebarea este cum leg starterul doar e + pe + si - ca nam mai faku tasa ceva pana acum si daca trebuie sa pun vreo rezistenta ceva .. Si cateva exemple ! http://www.youtube.com/watch?v=z4u0cLM4Xy0 http://www.youtube.com/watch?v=hypuL_Qp ... re=related Si vreau sa fac si un stroboscop idei ? ca nu gasesc la mine in oras stroboscoape dalea mici ... stau in Focsani Link spre comentariu
molioa Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 Cu starter, nu-i orga. E doar un joc de lumini. Si ce se vede in link postat de tine (mai ales in primele doua) sigur nu-i cu starter. Link spre comentariu
Vizitator DjToxyk Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 stiu ca nu este orga doar sa palpaie ca e suficient pt mine .. dar imi poti arata sau face o schema ? cum sa leg starter sau macar spunemi nu trebuie neaparat schema ... si daca exista risc de scurt circuit etc ...! Link spre comentariu
cristi_ozana Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 Este necesar decat sa inseriezi becul cu starterul si o sa ai o lumina intermitemta! Link spre comentariu
Vizitator DjToxyk Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 Cristi daca poti fi mai explicit te rog frumos ... ce este necesar o schema sau rezistenta merci.. si daca poti sa bagi id meu alex_andru48 sa imi spui ce si cum ar fi bestial ms.. Link spre comentariu
molioa Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Asa faci instalatia. Cumpar un starter universal. Becul la 220V, maxim 40W. Sau mai multe, dar nu depasesti 40W. Link spre comentariu
Vizitator DjToxyk Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 deci pot sa bag mai multe becuri de 40 w sau mai multe becuri da sa nu depasesc 40 w Link spre comentariu
rinaldoparaipan Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Dupa nicknameul tau, cred ca o vei folosi intr-o discoteca.Mai bine cumpara una adevarata, nu e foarte scumpa.Sau fa-ti una, sunt o groaza de scheme.Cu becuri inseriate cu startere o sa te faci de ras.Solutia se aplica prin anii 70-80 cand tiristorii/triacele erau f. scumpe si nici nu prea se gaseau. Link spre comentariu
Vizitator DjToxyk Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Nu .. .ai inteles gresit eu am deja discoteca ... cu aparatura din germania boxe jbl cu tot tacamult de la laser pana la playere ecrane etc .... vreau sa fac eu asa am un chef ...si imi si place ! Link spre comentariu
rinaldoparaipan Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Daca asta e placerea ta Macar in loc de becuri poti folosi benzi cu leduri de diverse culori, sau banda cu leduri RGB, ar fi mai de efect.Sau leduri RGB cu controller cre iti baleiaza toate nuantele spectrului.Idei ar fi multe. Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 @DjToxyk -daca stii ca s-a mai postat...atunci de ce deschizi un subiect nou si nu scrii in cel vechi? Oricum,da-mi un link cu cel vechi,sa le unesc... Link spre comentariu
Vizitator DjToxyk Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Subiectul vechi e de prin 2009 ? sau mi se pare mie ori daca nu 2010 si pe alte forumuri e interzis sa dezgropi subiecte mai vechi de un an .. orikum vreau sa fac ceva calumea sa arate bine etc. .. EDIT: CU "ORGA" am priceput dar un stroboscop ceva ?si de unde ar trebui sa incep ca,sa fac asa ceva ? Am gasit ceva sa fac un laser cu hdd de calculator uitativa ... Link spre comentariu
Vizitator DjToxyk Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 vreau si eu asa :(( ) dar repede va rog deci cu starter trebuie ... dar pe fiecare in parte ? si daca are cineva facut sa ma contacteze la alex_andru48 Si un glob de acesta ? cum as' putea face ? Link spre comentariu
molioa Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 deci pot sa bag mai multe becuri de 40 w sau mai multe becuri da sa nu depasesc 40 wUn starter, inseriat pe 40-50W total. Dar poti face, ciorchine de startere, cate linii vrei tu.Numai ca, asa cum spun colegii, aia nu-i orga. E o ameteala groaznica de lumini...colorate. Link spre comentariu
Vizitator DjToxyk Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 In week-end ma apuc de treaba da vreau sa fac si un laser ca cel din video idei ? adica am o sursa de pc cam cum ar trebui sa fac ... ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum