c_anicai Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 Am o imprimanta mai veche xerox phaser 6100, si principala problema este ca imi pateaza toate foile, adica printul se repeta.mai bine atasez o fila.Nu stiu ce ar putea avea, un dispozitiv care curata cilindrul nu este in regula ...... astept recomandari poate reusesc sa o reconditionez in oarecare masura.Nu mai vreau sa bag bani deoarece componentele sunt mult prea scumpe, nu stiu cat a costat initial printerul asta ca sa merite zeci de milioane bagat in el. Link spre comentariu
c_anicai Postat Martie 13, 2012 Autor Partajează Postat Martie 13, 2012 cuptorasul cred ca e de vina sau Fuser Assembly cum ii zice.am observat ca ramane pe cilindri urme de toner, care prin rotatia cilindrilor lasa urme pe foaie.oare din ce cauza cilindri respectivi nu raman curati ? o fi temperatura necorespunzatoare ? se poate reconditiona in vre-un fel componenta asta ?Din nou nu-mi permit sa o cumpar deoarece e cca 500 lei Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum