Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Whirpool AWO 5090/D

Vizitator gestoxic

Postări Recomandate

Vizitator gestoxic

Va rog cine ma poate ajuta in urmatoarea problema: masina de spalat are aproximativ doi ani si nu mai vrea sa stoarca, face toate programele normal , evacueaza apa dar cand ajunge la stoarcere nu creste turatia. Daca cuva e incarcata la maxim , sau mai bine spus daca o opresti cand ajunge la stoarcere si tixesti cuva cu haine ude atunci face si ciclul de stoarcere fara probleme. Daca masina e oprita circa o saptamana primele doua ,trei spalari le face normal dupa care revine la vechea problema si nu mai stoarce. Are momente cand stoarce daca ai dai direct programul de stoarcere si cuva e goala, daca pui 2,3 haine nu mai stoarce. E un defect ciudat pe care am inteles ca il au mai multe masini de spalat. Va rog cine ma poate ajuta ...o schema eventual. Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• SASSU

1

Top autori în acest subiect

Vizitator gestoxic

trebuie vazut senzorul ca nu vine ceva la programator de aceea nu ii da comanda la stoarcere

Nu e senzorul , l-am schimbat si defectul persista. Da anulezi senzorul din mufa motorului turatia creste insantaneu, deci el functioneaza.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări