zal Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 O fi cumva o impresie de dj, lăsată de aceste puţometre? Link spre comentariu
BUGHIU Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 Cine stie?!?! poate fi si asta Link spre comentariu
Vizitator braik Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 Totusi vorbind de aspect avand in vedere ca va deranjeaza asa de tare am sa va zic si motivul pentru care vreu sa schimb potentiometrele. 1.vroiam sa fac o gaura in butonul potentiometrului si find un plastic foarte ciudat sa crepat zici ca era facut din sticla. 2.cu aspectul la amplificator m-as descurca potentiometrele le-am luat de pe o orga care avea toata fata din alumini deci as putea foarte usor sa i refac fata. 3. nu aveam neaparat intentia de a schimba potentiometrul dar nu prea vad ce altceva sa fac, dupa zile intregi de cautare pe internet dupa acele butoane pt. potentiometru nu am gasit nimica de dimensiunile potrivite, va pun si niste poze..IN POZE NU SE PREA VEDE CA SUNT CREPATE DAR SE VEDE CA SUNT GAURITEDECI DIN CE AM INTELES PINA ACUMA NU SE POATE SCHIMBA, ORI CUM VA MULTUMESC PT ATENTIA ACORDATA. Link spre comentariu
gabiferaru Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 Transformi un Sansui in Roland. Esti, tare! Tare! Tare!!! :wav:Noi te sustinem. Link spre comentariu
Vizitator braik Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 NU AM TREABA CU CE SCRIE PE EL ORI CUM PARTEA AIA VA FI JLEFUITA. NU CONTEAZA MULTUMESC CELOR CE AU INCERCAT SA IMI (EXPLICE).Stiu ca e mai simplu sa critici ideile altora decat sa i ajuti dar noh asta e lumea in care traim nu ai ce face. multumesc inca o data. Link spre comentariu
Postări Recomandate