florinursu24 Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 e modelulu a f k db-2000 am masurat piesa aceea ce se vede in poza si nu se misca acul aparatului de masurat de loc..intrebarea mea este daca scot piesa si il pun pe direct are ceva?sau din televizor se potriveste vreo o piesa sa-l inlociuesc pt ca am o gramada de sasiuri...astept sfaturi mersi Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 ppiesa ce ze vede in poza este o protectie termica si nu prea vad cu ce piesa din tv sa o inlocuiesti daca il pui pe direct o sa a-i o protectie termica mai mica sunt de cumparat asa ca dece nu incerci sa o cumperi sunt 2-5 lei Link spre comentariu
florinursu24 Postat Martie 14, 2012 Autor Partajează Postat Martie 14, 2012 ok o sa cumpar o piesa din aia decat sa-l pun pe direct mersi pt sfat Link spre comentariu
petru_f Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Fa punte peste ia si vezi daca se incalzeste si daca da ,poti cauta acea siguranta termica,vezi ce scrie pe ea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum