Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Merita kitu-ul asta?

Vizitator bodisan

Postări Recomandate

Vizitator bodisan

Sunt curios daca a auzit cineva cum se aude kitul asta. Eu sunt cam suspicios cu tot ce provine de la Adelaida... am mai avut experiente neplacute :(

Linkul catre kit este asta: http://www.adelaida.ro/img.php?img=ad-020v7.jpg

Prospectul: http://www.adelaida.ro/kituri/ad-020v7.pdf

Am mai cumparat eu un preamplif de la Adelaida si a facut BUM!!! Oare asta este la fel? :)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kappa_ii

3

• Muzyk_ant

2

• moska2003

1

• kzr66

1

Top autori în acest subiect

Daca nu ai incredere nu mai cumpara, scotoceste forumul si ai sa gasesti o gramada de scheme mai bune si testate de altii, care merg sigur dar tre sa le construiesti singur.N-am cumparat kitul, eu n-am cumparat niciodata un kit pt. ca e mai scump decat daca il constuiesc eu.Ma duceam in magasin si ma uitam la schema kitului daca avea si astfel aflam ce tre sa caut pe net :wink: si imi faceam singur.Bafta !!!!! :d

Link spre comentariu

Nu iti recomand sa mai cumperi de la Adelaida, fac niste lucruri aiurea de tot .....nici nu stiu cine le asambleaza.....ca vapoare ar fii si la noi in tzara :) Eu zic sa cumperi ori un kit de la reclama , RECLAMA, are piese de calitate ce Vitacomu nici nu a vazut si ala o sa-ti mearga 100% sigur , e si testat si reglat , tototot doar sa-l alimentezi si Voila! Poti sa-ti faci si tu unul , este pe aici cam tot ce vrei , de la scheme simple pana la complicate, daca vrei gasesti pe ftp , dar asta doar daca ai ceva experienta si iti place sa lipesti si sa bibilesti piese Bafta!

Link spre comentariu
Vizitator shyck

salut...eu am cumparat acum cativa ani 2 amplif cu tda2005 de 20W si nu merg nici in ziua de azi; Merge decat unu si ala BARAIE mai tare decat se aude muzica...vreau si eu un link la sortech pls

Link spre comentariu

bodisan daca vrei iti dau eu 2 kituri dalea numai ca sint mono adica dalea de 400 wvi le asculti si daca iti place le iei !pot sa iti dau si radiatoare mari si transformator daca vrei si punte si cutie ! si ce mai vrei tu ~!

Link spre comentariu
  • 7 ani mai târziu...

Daca mai citeste cineva aceast post , va pot spune ca acest tip de chit la mine funtioneaza fb. de cand l-am instalat intr-o cutie de as2050 , astfel MJ-urile au racire corespunzatoare , lucru de baza pt. a nu intra in functie autoprotectia termica ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări