Vizitator bodisan Postat Octombrie 1, 2004 Partajează Postat Octombrie 1, 2004 Sunt curios daca a auzit cineva cum se aude kitul asta. Eu sunt cam suspicios cu tot ce provine de la Adelaida... am mai avut experiente neplacute :( Linkul catre kit este asta: http://www.adelaida.ro/img.php?img=ad-020v7.jpg Prospectul: http://www.adelaida.ro/kituri/ad-020v7.pdf Am mai cumparat eu un preamplif de la Adelaida si a facut BUM!!! Oare asta este la fel? Link spre comentariu
moska2003 Postat Octombrie 1, 2004 Partajează Postat Octombrie 1, 2004 Daca nu ai incredere nu mai cumpara, scotoceste forumul si ai sa gasesti o gramada de scheme mai bune si testate de altii, care merg sigur dar tre sa le construiesti singur.N-am cumparat kitul, eu n-am cumparat niciodata un kit pt. ca e mai scump decat daca il constuiesc eu.Ma duceam in magasin si ma uitam la schema kitului daca avea si astfel aflam ce tre sa caut pe net :wink: si imi faceam singur.Bafta !!!!! Link spre comentariu
Muzyk_ant Postat Octombrie 1, 2004 Partajează Postat Octombrie 1, 2004 Nu iti recomand sa mai cumperi de la Adelaida, fac niste lucruri aiurea de tot .....nici nu stiu cine le asambleaza.....ca vapoare ar fii si la noi in tzara Eu zic sa cumperi ori un kit de la reclama , RECLAMA, are piese de calitate ce Vitacomu nici nu a vazut si ala o sa-ti mearga 100% sigur , e si testat si reglat , tototot doar sa-l alimentezi si Voila! Poti sa-ti faci si tu unul , este pe aici cam tot ce vrei , de la scheme simple pana la complicate, daca vrei gasesti pe ftp , dar asta doar daca ai ceva experienta si iti place sa lipesti si sa bibilesti piese Bafta! Link spre comentariu
Vizitator shyck Postat Octombrie 1, 2004 Partajează Postat Octombrie 1, 2004 salut...eu am cumparat acum cativa ani 2 amplif cu tda2005 de 20W si nu merg nici in ziua de azi; Merge decat unu si ala BARAIE mai tare decat se aude muzica...vreau si eu un link la sortech pls Link spre comentariu
Muzyk_ant Postat Octombrie 1, 2004 Partajează Postat Octombrie 1, 2004 RECLAMA http://forum.izatech.ro/viewtopic.php?p=17653#17653 Link spre comentariu
kappa_ii Postat Octombrie 2, 2004 Partajează Postat Octombrie 2, 2004 bodisan daca vrei iti dau eu 2 kituri dalea numai ca sint mono adica dalea de 400 wvi le asculti si daca iti place le iei !pot sa iti dau si radiatoare mari si transformator daca vrei si punte si cutie ! si ce mai vrei tu ~! Link spre comentariu
Vizitator pamihai Postat Octombrie 7, 2004 Partajează Postat Octombrie 7, 2004 nici nu te gandii sa cumperi amplifurile de la adelaida!!un prieten le-a cumparat si nu merg bine: se blocheaza de la un anumit volum, sunt naspa rau de tot Link spre comentariu
kappa_ii Postat Octombrie 7, 2004 Partajează Postat Octombrie 7, 2004 adevarat spusun rahat de kituridar pe 8 ohm nu se blocheaza !si au cam 200 w reali masurati pe osciloscop eu totusi zic ca la 600 de mii kitu merita daca are boxe de 8 ohm Link spre comentariu
Vizitator shyck Postat Octombrie 7, 2004 Partajează Postat Octombrie 7, 2004 mai bine iei ceva facut de vasile ;) pare om de incredere Editat de Vasile Te rog sa nu faci reclama nici chiar mie. Link spre comentariu
kappa_ii Postat Octombrie 7, 2004 Partajează Postat Octombrie 7, 2004 orcum oferta mea ramine valabiladeci am o statie facuta cu kituri dastea la mine merge bine pe post de sabufar ca numai ala e difuzor de 8 ohm ! Link spre comentariu
kzr66 Postat Octombrie 3, 2012 Partajează Postat Octombrie 3, 2012 Daca mai citeste cineva aceast post , va pot spune ca acest tip de chit la mine funtioneaza fb. de cand l-am instalat intr-o cutie de as2050 , astfel MJ-urile au racire corespunzatoare , lucru de baza pt. a nu intra in functie autoprotectia termica ... Link spre comentariu
lorik199 Postat Octombrie 3, 2012 Partajează Postat Octombrie 3, 2012 Zau ca ai batut recordul la dezgropat topicuri... Nu ai observat ca au trecut aproape 8 ani? Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 8, 2012 Partajează Postat Octombrie 8, 2012 Merită un premiu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum