Vizitator trucker Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 Buna ziua,Nustiu topic-ul meu este in locul potrivit dar poate ma puteti ajuta cu un raspuns,poveste este cam asa; am cumparat un gps navigon online si am avut probleme cu el si l-am trimis la garantie ,cei de acolo mi-au spus ca nu mai poate sa-i faca nimic ca este din memorie si imi va trimite unul nou,so far so good,,,am primit gps nou si l-am pus la treaba ,si surpriza,,mi se bloca gps-ul si aparea pe fond rosu flash disk crush ,scria mai multe dar aceasta fraza o puteam citi timp de o secunda sau doua cat statea mesajul afisat,dupa care se reseta si totul intra in normal,,,cred ca mi sa intanplat lucrul asta de vreo 10 ori si am decis ca-l conectez la calculator sa caut poate gasesc undeva un raport despre eroarea asta sa pot discuta cu cei de la navigon,am gasit un fisier care il atasez mai jos in care era mesajul care imi aparea mie pe gps,am sters fisierul si de atunci nu mai am aceasta problema.intrebarea mea este; este acest tip de fisier unul care poate genera acea eroare?ShowCrashMessage = 1CrashMessageTimeoutSeconds=10BeepOnCrashMessage=0WriteImageInformation=1WriteImageMD5=1UseTimestamps=1StackTracePath=\My Flash Disk\NAVIGON\ErrorReporterMaxNumberOfStacktraceFiles=100ResetAfterException=1ResetTimeoutSeconds=1 Link spre comentariu
ComponentePc Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 ShowCrashMessage = 11 = true0 = false. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum