Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema Ups

Vizitator aliedvin

Postări Recomandate

Daca una din alternante lipseste, tensiunea medie va fi cea pe care o ai acum, aprox. 110VDeci, verifica daca ambii tranzistori sunt comandati corect sau sunt buni.Preferabil sa-i dezlipesti pe toti cei Mosfet si sa-i verifici separat.Eu de obicei ii verific cu o lampa de continuitate de 3,6V si un bec punandu-i in conductie si apoi descarcand poarta la masa.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• virgil_19

10

• validae

4

• Relav

2

• salsa

2

Top autori în acest subiect

Va salut. Dupa ,,lupte seculare" , am reusit sa demontez - problema. UPS. este cu 4xP55NF06, cate 2 in paralel.. Din fiecare parte 1 cu ??? .Am cautat in magazinele din Alba si nu au asa ceva. Am inteles ca au = 60V , 50A , 0,015ohm , capsula TO220. Cu ce se pot inlocui , la un pret rezonabil ? Cu stima , Virgil.

Link spre comentariu

Va salut. Am gasit ceva asemanator cu STP55NF , anume IRFZ44, insa nu stiu daca sunt compatibile = intre S-D este o dioda Zener ,la primul si o simpla dioda . In plus la IRFZ , mai apar 2 diode in antifaza intre S-G . Cu stima , Virgil. PS -se poate gasi schema ??

Link spre comentariu

Pune o poza cu placa de circuit imprimat. Ar fi posibil sa am una ca si a ta. In UPS-uri am gasit P55NF06 sau RFP50N06 (identic cu primul la parametri) sau IRF 3205 (55V, 110A).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări