andrei florin Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 stie cineva cum sa scap de acest virus? am antivirus panda 2012 dar nu il vede. ms Link spre comentariu
briobit Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 poate asta ajuta http://maxoptimizer.com/exeerrors-database/sndvol32-exe-info-exeanalysis.html Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 Va salut ! Acest virus se afla doar in partitia c sau si in celelalte partiti d,e,f etc......? Astept ! Link spre comentariu
andrei florin Postat Martie 13, 2012 Autor Partajează Postat Martie 13, 2012 in partitia c: . antivirusul nu il vede dar mi se deschid foarte multe fisiere de volum pe ecran si cand le inchid se deschid din nou. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 Eu asi zice sa incercati cu alt antivirus,cum ar fi eset nod32 antivirus 5. Succes !! Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Arzi acest ISO pe un CeDeu si il bagi in unitatea optica de citeste CeDeuri. Daca ai noroc si iti vede placa de retea ii poti face si un update, restul e poveste. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 parerea mea e sa renunti la panda si incearca sa iei avast ultima versiune cu licenta si gata ai rezolvat problema isi face update-uri mereu la baza de date a virusilor avast ! ti-l pot da si eu cu licenta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum