Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

chopper sursa atx

Vizitator vvlladdd

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• GeoMar

2

• Mikrosha

1

• davidut5

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Din ce s-a mai discutat pe forum, sînt mai multe metode. Prima este să îl fierbi în apă, se înmoaie lacul şi se desface uşor după ce s-a înmuiat, înainte să se răcească. Alta zicea că dacă îl laşi la congelator lacul devine casant şi de asemena se desface uşor. Asta n-am încercat, pe celelalte două le-am încercat.Metoda Skaarj, numită după ilustrul său inventator, presupune să legi miezul (da, miezul nu sîrma, deoarece este conductor) în serie cu un bec la priză. Pe măsură ce se încălzeşte, un curent mai mare va trece, pînă cînd se va încălzi suficient cît să se poată desface. În timp, becul va lumina de la roşiatic la alb, cînd s-a aprins tare atunci e momentul să desfaci conexiunile şi să tragi de bucăţile miezului.

Link spre comentariu

Cel mai bine si sigur este in apa fiarta, asa cum a scris si colegul mai sus.Merge cu siguranta si destul de repede, am desfacut si eu unul cu aceasta metoda, de curiozitate. :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări