Vizitator vvlladdd Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 salut, cum pot sa desfac un chooper dintr-o sursa atx pentru rebobinare fara a il strica? Link spre comentariu
Mikrosha Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 Din ce s-a mai discutat pe forum, sînt mai multe metode. Prima este să îl fierbi în apă, se înmoaie lacul şi se desface uşor după ce s-a înmuiat, înainte să se răcească. Alta zicea că dacă îl laşi la congelator lacul devine casant şi de asemena se desface uşor. Asta n-am încercat, pe celelalte două le-am încercat.Metoda Skaarj, numită după ilustrul său inventator, presupune să legi miezul (da, miezul nu sîrma, deoarece este conductor) în serie cu un bec la priză. Pe măsură ce se încălzeşte, un curent mai mare va trece, pînă cînd se va încălzi suficient cît să se poată desface. În timp, becul va lumina de la roşiatic la alb, cînd s-a aprins tare atunci e momentul să desfaci conexiunile şi să tragi de bucăţile miezului. Link spre comentariu
GeoMar Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 Cel mai bine si sigur este in apa fiarta, asa cum a scris si colegul mai sus.Merge cu siguranta si destul de repede, am desfacut si eu unul cu aceasta metoda, de curiozitate. Link spre comentariu
Vizitator vvlladdd Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 si inapoi cum il asamblez , dupa ce il fierb si bobinez? Link spre comentariu
GeoMar Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 si inapoi cum il asamblez , dupa ce il fierb si bobinez?Pai probabil cu ceva lac, ca sa nu fie "zgomotos" in functionare. Link spre comentariu
davidut5 Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 Am fiert o jumatate de ora un transformator dintr-un invertor, si cand am incercat sa-l desfac sa spart. Nu se inmuiase deloc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum