mihai1979 Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 dupa cum zice si titulu vreau sa aflu daca stie cineva cum se numeste filmul sau actorul din imagine . filmul e o super comedie (parerea mea ) pe care am vazut-o prin 96--97(cred) pe hbo.daca cineva mai retine ceva nume va rog comunicati si mie sa vad poate mai gasesc pe undeva de descarcat filmul .va multumesc!! Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 http://www.imdb.com/title/tt0116126/ Link spre comentariu
mihai1979 Postat Martie 12, 2012 Autor Partajează Postat Martie 12, 2012 sa traiesti maestre!!!! acum mai ramane sa caut filmul !! din cit am vazut esti un "conesseur" al filmului nu?? Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Cu placere! Noroc ca am vazut de curand un clip pe youtube din film,ca altfel nu l-as fi stiutDa,l-am vazut acu cativa ani. Mi s-a parut decent,adica are faze bune,dar nu mereu Link spre comentariu
mihai1979 Postat Martie 12, 2012 Autor Partajează Postat Martie 12, 2012 asta e . fiecare cu gusturile lui. pe vremea cind l-am vazut aveam 17--18ani.stiu ca la vremea aia m-a rupt !! chiar de au trecut atatia ani cind mai dau de cite un prieten ii mai arunc cite o replica din film si ne prapadim de ris . oricum merci de info . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum