Vizitator yo8src Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Dupa cum spune si titlul caut de ceva zile o schema pt un convertor de la 24-30 v dc la 12-13,8 v si sa fie undeva intre 20-35 A , eu unul nu am gasit o schema cat de cat bune, cine are sau stie pe unde sa mai sap pt aceasta e rugat sa dea cu subsemnatul si pe aici. Link spre comentariu
alfabit Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 ...sa dea cu subsemnatul si pe aici.Stii ce, noi te-am ajuta, ce nu ne place noua e sa dam cu subsemnatul...Asa ca macar reformuleaza problema ... Link spre comentariu
Vizitator yo8src Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 Am incercat sa reformulez da nu prea merge , mai bine e sa se stearga postu si sa caut probabil in alta parte. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 toata lumea doreste scheme numai ca ele nu se gasesc chiar asa la orice aplicatie dorim noisi acele scheme au fost tot gandite de cineva,incercate,bibilite,modificate functie de pregatire,dotarehai sa facem la fel:propunem o schema,o discutam,o imbunatatim si cineva interesat sa faca niste teste pe banii lui daca vrea produsuleu propun de exemplu o schema buck cu 3-4 mos-uri,fiecare cu bobina si dioda de recuperare;toate comandate de un IR2125 sau chiar IR2110 cu control sg3525,tl494 sau chiar uc3843sa vedem si alte propuneri Link spre comentariu
Vizitator yo8src Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 ok eu sunt de acord , dar macar imi trebuie o schema de la care sa incep , nu am cunostinte avansate de electronica , de aceea am si solicitat o schema , fiind dispus sa incerc pana merge , fiind convins ca nu va functiona din prima. Link spre comentariu
Vizitator daniel2775 Postat Martie 26, 2012 Partajează Postat Martie 26, 2012 i-am timis un convertor,ce vrei tu,sa-l repare Raileanu Florin,vorbeste cu el si daca vrea,probabil se pricepe,sa-ti faca schema dupa el-pe RF il gasesti la SERVICII-REPATATII RADIO,TV,LCD,ETC Bafta Daniel BR Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 26, 2012 Partajează Postat Martie 26, 2012 am promis ceva dar nu prea mai am timp;in compensatie va arat solutii moderne la care eventual doar putem visa http://www.synqor.com/datasheets/PQ6012 ... asheet.pdf Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum