Maricel Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Va salut! Am acest tv cu sasiu de orion 8500 cu transformatorul de linii defect, model traf orega 40351a-9 echivalent cu hr 8919 la care pretul este cam mare pentru propietar. As vrea sa incerc sa-l inlocuiesc cu un traf universal marca huamei, dar intampin o problema si anume: pinul 8(iesire out EW) al B.V-ului (tda 8358J), merge la pinul 5 la traful original al infasurarii primare nu stiu cum sa-i fac conexiunea la traful huamei si la ce pin sa-l leg. Va rog sa-mi spuneti daca merge inlocuirea si cum sa procedez cu pinul 8 de la B.V. Atasez schema traf huamei, manual service nu pot ca este prea mare. Va multumesc! Link spre comentariu
BUGHIU Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Este diagonala mare si pe 100hz?!?! Nu prea puteti inlocui acel trafo cu celalalt!! Spune ca merge la ....majoritatea sasielor,dar NU la toate!! In primarul trafoului huawei nu aveti aceea infasurare necesara E/W,decat iesire alimentare etaje video(180v-200v)care la original este in secundar!! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Are dreptate colegul Bughiu! Transformatorul de care aveti nevoie, HR8919, este pentru tuburi de 110 grade iar trafo universal Huamei este pentru tuburi de 90 de grade si de aceea nici nu au acestea priza pentru corectia E-W. Trebuie sa adaptati un alt tip de traf. Link spre comentariu
Maricel Postat Martie 15, 2012 Autor Partajează Postat Martie 15, 2012 Va salut! Va multumesc de precizari. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum