Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hard de laptop merge greoi, rau...

Vizitator G2015131

Postări Recomandate

Vizitator G2015131

Am o mica problema cu hardul laptopului, de la o vreme se misca greu tare, am tot crezut ca e vina windows-ului si am facut o groaza de instalari cu stergere si repartitionare, dar nici un rezultat, pe zi ce trece parca merge si mai greu, oare sa fie electronica lui, sau la discuri?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

1

• mariusmmd

1

Top autori în acest subiect

Buna seara ! 1. Incercati sa-i faceti o scanare cu un program de bad-uri la acest hdd-u pentru ca sa-r putea sa aiba bad-uri.2. Incercati sa-i mai faceti o verificare de erori la hdd-u.3. Incercati sa-i mai faceti o defragmentare la hdd-u.O seara buna va doresc si mult succes !!

Link spre comentariu
Vizitator vdrapaca

Cautati pe net dupa SpinRite (1.6). Va faceti un CD bootabil cu el si-i dati o scanare cu optiunea 2 sau 4. O sa va dea exact starea HDD-ul fara sa strice eventualele date de pe el.BAFTA!

Link spre comentariu

O sa incerc ambele recomandari, multumesc amandurora, seara buna!

Verifica hardul de bad-uri cu HD tune pro de pe cd"hiren's boot cd" pe care il ei de pe net.Dupa ce ai boot-at de pe acest cd si ai verificat cu hd tune pro si nu ti-a gasit bad-uri,incearca un zero fill tot de pe acest cd.Daca tot asa se misca...stii cum am reparat eu un hard de 250 de Gb de western digital?I-am dat un refloo cu pompa de aer cald pe placa electronica si minune merge si in ziua de azi impecabil.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări