Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

BIOS password

Vizitator aaz199

Postări Recomandate

Vizitator aaz199

Salut !Am un laptop "TOSHIBA Satellite L750/L755" si are parola pe BIOS, daca ma puteti ajuta sa rezolv si eu aceasta problema fara sa ma mai duc cu el pe la nu stiu ce service-uri...Am cautat pe "google" dar n-am gasit nicio parola, am scos bateria din el, l-am lasat cateva ore, degeaba.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

6

• wally_gatter

3

Am scos bateria din el, l-am lasat cateva ore, degeaba.

Buna seara ! Ce baterie ati scos,banuiesc ca ati scos bateria aceia de 3v, nu acumulatorul de la el. :da Astept !!
Link spre comentariu
Vizitator aaz199

Am scos bateria din el, l-am lasat cateva ore, degeaba.

Buna seara ! Ce baterie ati scos,banuiesc ca ati scos bateria aceia de 3v, nu acumulatorul de la el. :da Astept !!
Da, bateria de pe placa de baza.
Link spre comentariu
Vizitator aaz199

cu programe gen killbios ati incercat?sincer,doar am auzit de el nu l-am folosit niciodata

Nu, o modalitate mai simpla daca se poate, nici eu nu am auzit "killbios". Parola ma gandesc ca e aceeasi la toate in BIOS, nu ? Poate stie cineva parola pentru modelul meu.Sau daca stiti ceva de flash bios sau ceva de genu, am tot cautat dar nu am gasit.
Link spre comentariu

Buna seara ! Acest laptop TOSHIBA Satellite L750/L755 l-ati luat nou sau la second hand ?Daca l-ati luat de nou,eu nu prea cred ca avea logica sa-i puna parola la bios,cate laptop-uri am reparam eu pana acum nici unul nu a venit parolat in bios de ei ma refer.Numai daca sa jucat copii sau altcineva pe acolo prin bios si ia bagat o parola asa din greseala aia e altceva. Succes !!

Link spre comentariu
Vizitator aaz199

Buna seara ! Acest laptop TOSHIBA Satellite L750/L755 la-ti luat nou sau la second hand ?Daca l-ati luat de nou,eu nu prea cred ca avea logica sa-i puna parola la bios,cate laptop-uri am reparam eu pana acum nici unul nu a venit parolat in bios de ei ma refer.Numai daca sa jucat copii sau altcineva pe acolo prin bios si ia bagat o parola asa din greseala aia e altceva. Succes !!

Sincer, e cumparat de la hoti. Nu pot intra nici in windows sa incerc cu vreun program, de formatat nu il pot formata ca nu ma lasa sa schimb la "boot priority".
Link spre comentariu

Aaa,pai inseamna ca nu este numai biosu parolat,adica sa nu puteti intra in bios,este si wind......parolat.Atunci este cam greu de facut,adica deparolat,cred ca trebuie dus la un servis ca sa va rescrie din nou dump-ul unde se afla biosul scris.

Link spre comentariu
Vizitator aaz199

Aaa,pai inseamna ca nu este numai biosu parolat,adica sa nu puteti intra in bios,este si wind......parolat.Atunci este cam greu de facut,adica deparolat,cred ca trebuie dus la un servis ca sa va rescrie din nou dump-ul unde se afla biosul scris.

Asta ar fi cam singura solutie ?De intrat pot intra in bios "cu restrictii", adica nu pot modifica nimic in afara de data ,ora, limba, si da, are parola si pe windows.
Link spre comentariu

Va mai dau inca o solutie,adica sa incercati sa apasati pe rand aceste taste F10,F11 sau F12 si sa vedeti daca va apare un mini meniu cu boot-ul.Dar nu pe toate de odata,adica apasati pe F10 vedeti ce face,dupaia daca nu face nimic F10 apasati pe F11 si tot asa........ Sper ca ati inteles.Succes !!!

Link spre comentariu
Vizitator aaz199

Va mai dau inca o solutie,adica sa incercati sa apasati pe rand aceste taste F10,F11 sau F12 si sa vedeti daca va apare un mini meniu cu boot-ul.Dar nu pe toate de odata,adica apasati pe F10 vedeti ce face,dupaia daca nu face nimic F10 apasati pe F11 si tot asa........ Sper ca ati inteles.Succes !!!

Acesta e mesajul ce imi apare."Enter Supervisor Password or hit F11 to proceed, F11 keys limits functions"La service cu el :)
Link spre comentariu
Vizitator aaz199

Pai da asa v-am zis si eu ceva mai sus sa va duceti cu el la un service . :da O seara buna va doresc si mult succes !!!

Dar daca ii schimb HDD-ul si ii dau un update la BIOS, e posibil sa se reseteze ?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări