Vizitator bondarmircea Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Saluut. Am cumparat un router d-link dir635 si un adaptor wireless belkin play n600. Intr-un apartament cu 3 camere, routeruu fiind la intrarea in apartament, in ultima camera am semnal 2 linii. Ce as putea sa mai cumpar s-au sa schimb ca sa am semnal mai bun? ma gandeam la antene si un adaptor tot de la d-link. Recomandati-mi voi ceva.Multumesc la toata lumea care raspunde. Link spre comentariu
Vizitator vally_09 Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Saluut. Am cumparat un router d-link dir635 si un adaptor wireless belkin play n600. Intr-un apartament cu 3 camere, routeruu fiind la intrarea in apartament, in ultima camera am semnal 2 linii. Ce as putea sa mai cumpar s-au sa schimb ca sa am semnal mai bun? ma gandeam la antene si un adaptor tot de la d-link. Recomandati-mi voi ceva.Multumesc la toata lumea care raspunde.incearca daca nu cu un stick pentru wireless,cu el trebui sa prinzi semnal destul de bun. Link spre comentariu
LostCell Postat Martie 17, 2012 Partajează Postat Martie 17, 2012 http://www.emag.ro/adaptoare_ethernet/a ... TL-WN722NC sau tragi cablu..sau pozitionezi routeru astfel incat sa ai un culoar cat mai liber spre ultima camera. Sau la router dai jos plasticu de pe antenute Link spre comentariu
Vizitator marian2893 Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 iati o antena cu carting mai ridicat. Link spre comentariu
oasisone Postat Aprilie 9, 2012 Partajează Postat Aprilie 9, 2012 dap, o antena de ATK-P1 de 8dB orientata in lungul holului... Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 5, 2012 Partajează Postat Iulie 5, 2012 Pe mine ma intereseaza cum pot sa castig vreo 10m in emisia ruterului wireless?Intr-o singura camera(stau la casa) nu am semnal.Se poate face ceva antena mome made? Link spre comentariu
costi002 Postat Iulie 5, 2012 Partajează Postat Iulie 5, 2012 muta router-ul spre centrul casei. Nu stiu cum la voi nu merge. eu am un TP-link pe care am dat vre-o 80 ron , si am semnal in toata curtea in fata in spate si chiar si pe strada. Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 5, 2012 Partajează Postat Iulie 5, 2012 Nu pot sa mut ruterul.daca puteam era simplu.de aceea caut alte solutii.Nu vreau sa dau net la tot cartierul deci nu ceva puternic doar un pic sa cresc puterea. Link spre comentariu
costi002 Postat Iulie 5, 2012 Partajează Postat Iulie 5, 2012 am vazut candva pe youtube o chestie gen staniol pus in spatele antenei si indreptat in zona dorita. acuma nu stiu daca mai prinzi ceva in spatele staniolului, dar merita incercat LE: cica daca schimbi canalul e posibil sa ii creasca si puterea, poate interfera cu altceva prin zona LLE: http://www.metacafe.com/watch/720362/ho ... reflector/ Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Iulie 5, 2012 Partajează Postat Iulie 5, 2012 Depinde unde ai routerul pus.Poate o antena sectoriala sau omnidirectionala cu un castig mai mare te ajuta ceva.Simplu de facut si testat e "double bi-quad" cauta pe google asta. Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 5, 2012 Partajează Postat Iulie 5, 2012 Multumesc mult am gasit ceva .Sper ca azi voi avea timp sa o confectionez. Link spre comentariu
LostCell Postat Iulie 6, 2012 Partajează Postat Iulie 6, 2012 ti-e greu sa dai jos plasticu de pe antenute? Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 6, 2012 Partajează Postat Iulie 6, 2012 ti-e greu sa dai jos plasticu de pe antenute?Ce rezolv daca dau jos plasticul(are o singura antena)? Link spre comentariu
Marius84 Postat August 3, 2012 Partajează Postat August 3, 2012 Fiindca ideea este aceeasi, ma intereseaza cum pot sa maresc semnalul wireless intr-o cladire P+2, in condintiile in care cladirea are 15m x 15m, caramida si betoane la greu.Routerul este montat la parter, intr-o cutie cu alte echipamente si nu il pot muta. Am cabluri utp trase de la router la primul nivel, dar vreau sa am semnal bun wireless si la acest nivel. Am vazut intr-o clinica odata niste aparate montate pe pereti, ca niste antenute, nu erau routere si ma gandeam ca pot monta asa ceva la fiecare nivel sa am semnal bun... Astept cu interes sugestii....Multumesc! Link spre comentariu
sebim Postat August 23, 2012 Partajează Postat August 23, 2012 Fiindca ideea este aceeasi, ma intereseaza cum pot sa maresc semnalul wireless intr-o cladire P+2, in condintiile in care cladirea are 15m x 15m, caramida si betoane la greu.Routerul este montat la parter, intr-o cutie cu alte echipamente si nu il pot muta. Am cabluri utp trase de la router la primul nivel, dar vreau sa am semnal bun wireless si la acest nivel. Am vazut intr-o clinica odata niste aparate montate pe pereti, ca niste antenute, nu erau routere si ma gandeam ca pot monta asa ceva la fiecare nivel sa am semnal bun... Astept cu interes sugestii....Multumesc!Dle, Totul se reduce la amplificare.Cat de mult esti dispus sa cheltui cu respectivul device.Cisco are o teorie de genul: WLC + AP adica sa imparti reteaua wireless in parte de decizie si parte fizica. Nu avem noi bani de controler in centrul casei si AP la fiecare etaj, dar intre teorie si bani putini exista niste routere cu 2 sau 3 antene care cica merg in banda 802.11n adica 150Mbps. O idee ar fi si sa consulti FAQ-urile de pe un site de specialitate in produse radio cum ar fi http://www.wifimarket.ro/ sau http://www.traiect.ro/ si sa incerci sa obtii un device care conectat la routerul tau poate sa splituiasca in mai multe antene: una la terasa una la etaj si una la parter de exemplu.Sau, si mai simplu cumpara un animal de antena de juma de metru cu castig mare si ... atentie la tiroida. :)Sanatate!SM Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum