Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

incinta pentru 2 power bass 12"

Vizitator cumihai

Postări Recomandate

Vizitator cumihai

Asa recomanda producatorul pentru un singur subwoofer:Optimum Ported Vol. Optimum Vol. f3, Gross Internal including woofer & port displacement 70.75 LitersPort opening size 317.5mm x 57.15mm DPort length 477.5mmFb (Box Tuning) 35HzF3 (-3dB) 38HzPower Handling (Watts-Rms) 300 WattsSubsonic Filter Setting If Applicable 33HzMa poate ajuta cineva cu dimensiunile pentru incinta pentru 2 subwoofere din acestea pentru a incapea intr-un passat b5?Subwooferele sunt 2 Power Bass s-124x

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• wally_gatter

2

• CBI

1

Top autori în acest subiect

wally_gatter

vad ca a fost recomandat filtrul subsonic la o frecventa destul de ridicata (33Hz) pentru a limita Xmax .. Ar fi trebuit sa specifici modelul de difuzoare pe care vrei sa le folosesti , eventual sa dai datele lor tehnice/parametri electoacustici (Thiele-Small) , "Thiele mici spunea o idiotenie de firma de piese din tara :rade:

Link spre comentariu
Vizitator cumihai

Acestea sunt:S-124xVC Impedance: 4 ohmTest Impedance: 3.4 ohmsFs: 31.5 HzSD: 514.7 sqCMVas: 62 LtrCms: 167.7 µM/NMms: 145 gBL™: 13.34Qms: 7.895Qes: 0.557Qts: 0.52No: 0.37%Spl: 88 dBXmax: 9.5 mmEu le-am introdus in Winisd si mi-a dat cam mare, undeva la 140 de l doar pentru un singur subwoofer.

Link spre comentariu
wally_gatter

scuze ca nu am remarcat modelul din primul post .. acu vad ca Xmax este destul de mare , 9.5mm . momentan nu am timp de o simulare dar cand o sa o am o sa rewvin cu niste recomandari , daca va fi cazul

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

ai cutia recomandata de la fabricant,cu ce nu te descurci?nu stii sa incadrezi aia 70L intr-o lada paralelipipedica ? V=L x l x h ?eu zic sa te rezumi doar la unul,ca o sa ocupi tot portbagajul cu 2 bucatidifuzoarele par sa functioneze bine si incinta inchisa ,cred ca ai scapa cu un 80L pt amandoua

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări