Vizitator bogdanbercu84 Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Salutare tuturor.S-a ars traful la acest amplificator si un tranzistor pe care nu se mai distinge nimic.Am cautat dar nu gasesc schema electrica a acestui aparat.Ma puteti ajuta va rog? :cry: Link spre comentariu
iod2 Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 fai o poza la montaj sa vedem si noi unde e pozitionat tranzistorul.traful de care e? vezi ca sar putea sa aibe pe el siguranta termica..... Link spre comentariu
BUGHIU Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Ia vedeti aici: http://elektrotanya.com/pioneer_sx-p520 ... nload.html e destul de mare schema,banuiesc ca va ajuta!!! Link spre comentariu
Vizitator bogdanbercu84 Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Am gasit si eu acest site dar nu pot sa il descarc...sau imi scapa ceva?Du gasesc nici un buton de download Link spre comentariu
sorinpavel Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Salut,asteptati cateva secunde sa se incarce pagina si in dreapta jos dati click pe "get manual".succes Link spre comentariu
Vizitator bogdanbercu84 Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Multumesc frumos!Am putut descarca schema Acum ma apuc de treaba si revin cu rezultatul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum