Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

error lens la canon A460

Vizitator stefan_laurentiu81

Postări Recomandate

de curand mia dat cineva un canon A460 cu acest defect:cand il deschid imi apare error lens reset camera.......am resetato si tot resetato degeaba nu vrea deloc sa iasa obiectivul in afara (e blocat inchis si nu se clinteste deloc),ce pot face va intreb pe voi cei care ati mai intalnnit asta sau care va pricepeti in a imi da un sfat......multumesc pentru citire!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Spitfire

1

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

nu stiu daca a luat sau nu buseala pentru ca mia dato cineva (cadou)dar nu mia zis si daca a avut sau nu probleme cu ea,mia zis doar ca are 4 ani de cand a luato si nu a folosito decat un an maxim si de 3 ani sta nefolosita,zicea ca a lasato buna acum nu stiu adevarul care este

Link spre comentariu

stie cineva cum se demonteaza carcasa la canon A460?.....am desfacut surubioarele de dedesubt dar se pare ca tine si deasupra in ceva dar nu se vede nimik,se poate sa mai fie vreun surub sau chiar doua sub banda accea nichelata de deasupra?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări