ODoru Postat Martie 11, 2012 Partajează Postat Martie 11, 2012 Nu stie careva daca este vreun site de unde imi pot comanda niste acid acetic pentru realizarea circuitelor imprimate? :-? Link spre comentariu
em2006 Postat Martie 11, 2012 Partajează Postat Martie 11, 2012 Acidul acetic e otetul, ce vrei sa faci cu el la cablaje? Link spre comentariu
riderinblack Postat Martie 11, 2012 Partajează Postat Martie 11, 2012 Poate azotic nu acetic Link spre comentariu
pannovy Postat Martie 11, 2012 Partajează Postat Martie 11, 2012 Pentru corodarea cablajelor se foloseste uzual clorura ferica sau acid azotic. Acidul azotic e ff periculos de manipulat si de aceea iti recomand sa utilizezi clorura ferica pe care o poti procura sub forma de solutie gata preparata sau pulbere pe care o dizolvi in apa.Atentie! procesul de dizolvare e exoterm si se pune pulberea in apa si nu apa peste pulbere.La fel si la acidul azotic se toarna acidul in apa la diluare si sub nicio forma apa in acid !risti sa-ti produci arsuri ff grave! Clorura ferica si acidul azotic sunt toxice si cel mai bine iti iei masuri de potectie cand le utilizezi. Link spre comentariu
em2006 Postat Martie 11, 2012 Partajează Postat Martie 11, 2012 Clorura ferica o poti cumpara in forma lichida, se gaseste in magazinele pt electronisti.De exemplu, pe Maica Domnului gasesti in magazin, cu 8 lei litrul (concentratie 38%). Link spre comentariu
__farad__ Postat Martie 11, 2012 Partajează Postat Martie 11, 2012 Nu stie careva daca este vreun site de unde imi pot comanda niste acid acetic pentru realizarea circuitelor imprimate? :-? www.non-stopul-din-colţ.ro Link spre comentariu
riderinblack Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Poti folosi si persuflat de sodiu, eu asa ceva folosesc si sunt multumit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum