Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Magnat power bull

Postări Recomandate

am vazut pe undeva un tub de bass power bull de vanzare la 4 mile de masina da ma gandesc cum s-ar auzi in casa, 12" Bassreflex frecvanta 18-2000Hz 300Wrms 4Ohm 93dB difuri pro nam vazut nici unu sa lucreze pe asa frecventavreau sa stiu si parerile voastre

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adi_0106

2

• NeaSuciu

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

am vazut pe undeva un tub de bass power bull de vanzare la 4 mile de masina da ma gandesc cum s-ar auzi in casa, 12" Bassreflex frecvanta 18-2000Hz 300Wrms 4Ohm 93dB difuri pro nam vazut nici unu sa lucreze pe asa frecventavreau sa stiu si parerile voastre

eu nu prea cred ca un dif de 12" care costa sub 4 milioane - poate lucra pe asa frecventa, ba chiar mai mult, si cu un SPL frumusel pt un dif auto (93 db)dar daca informatiile sunt corecte - merita deplin banii
Link spre comentariu

din cate stiu eu - Magnat e firma buna ....... adica nu se face de rasdar in cazul asta depinde si de starea subwooferului - du-te si testeaza-l si daca iti place cum suna - "agaţă-l" :yawinkle:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări