NeaSuciu Postat Aprilie 11, 2006 Partajează Postat Aprilie 11, 2006 am vazut pe undeva un tub de bass power bull de vanzare la 4 mile de masina da ma gandesc cum s-ar auzi in casa, 12" Bassreflex frecvanta 18-2000Hz 300Wrms 4Ohm 93dB difuri pro nam vazut nici unu sa lucreze pe asa frecventavreau sa stiu si parerile voastre Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Aprilie 11, 2006 Partajează Postat Aprilie 11, 2006 Sa mutat la consultanta Link spre comentariu
adi_0106 Postat Aprilie 11, 2006 Partajează Postat Aprilie 11, 2006 am vazut pe undeva un tub de bass power bull de vanzare la 4 mile de masina da ma gandesc cum s-ar auzi in casa, 12" Bassreflex frecvanta 18-2000Hz 300Wrms 4Ohm 93dB difuri pro nam vazut nici unu sa lucreze pe asa frecventavreau sa stiu si parerile voastreeu nu prea cred ca un dif de 12" care costa sub 4 milioane - poate lucra pe asa frecventa, ba chiar mai mult, si cu un SPL frumusel pt un dif auto (93 db)dar daca informatiile sunt corecte - merita deplin banii Link spre comentariu
NeaSuciu Postat Aprilie 11, 2006 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2006 subwooferu e second hand nu l-am vazut nu stiu in ce stare e Link spre comentariu
adi_0106 Postat Aprilie 11, 2006 Partajează Postat Aprilie 11, 2006 din cate stiu eu - Magnat e firma buna ....... adica nu se face de rasdar in cazul asta depinde si de starea subwooferului - du-te si testeaza-l si daca iti place cum suna - "agaţă-l" :yawinkle: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum